David Hasselhoff s-a născut în Baltimore, Maryland, SUA. Încă din timpul liceului a fost curtat de antrenorul echipei de baschet și de cel al echipei de fotbal american, dată fiind statura sa impunătoare, de 1,93 metri.

Hoff este fiul arhitectei Dolores Therese (care a încetat din viață în 2009) și al directorului executiv de la o mare companie americană Joseph Vincent Hasselhoff.

David este de religie catolică, iar strămoșii lui își au rădăcinile în Germania, Anglia și Irlanda. Stră-străbunica lui, Meta, a emigrat cu familia ei în Baltimore în 1865, după ce a părăsit orășelul Volkersen, aflat la 30 de kilometri de Bremen.

Vedeta și-a descoperit talentul în timpul gimnaziului și a continuat pe această cale.

asa-il-tine-minte-toata-lumeaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Puțină lume știe că David Hasselhoff și-a câștigat notorietatea în serialul ”Tânăr și Neliniștit”. El l-a interpretat pe doctorul Snapper Foster, care a frânt inimile multor spectatoare. A urmat rolul lui Michael Knight din serialul ”Cavalerul nopții”, considerat un fenomen, aflat în topurile de audiență între 1982 și 1986. Datorită acestui rol a câștigat premiul de ”Cel mai Popular Actor”.

Serialul ”Baywatch” a avut premiera în 1989 și a fost difuzat în 140 de țări. Deși serialul a fost suspendat după primul sezon, în 1991 se relansează, după ce Hasselhoff investește toți banii lui, devine producător și continuă povestea salvamarilor. Serialul difuzat de NBC devine un fenomen de televiziune fiind difuzat timp de 11 ani, între 1990 și 2001.

Pentru România postcomunistă, serialul a fost printre primele contacte cu viața capitalistă. Succesul serialului îi aduce lui Hoff venituri colosale, de 100 de milioane de dolari. În 1996, David Hasselhoff primește o stea pe Hollywood Walk of Fame, în 1997 cântă alături de Regine Velasquez și semnează coloana sonoră a filmului ”Legacy”. În anul 2000 își face debutul pe Broadway cu un rol mic în piesa ”Jekyll și Hyde”.

O viață personală plină, cu suișuri și coborâșuri

David Hasselhoff a fost întotdeauna un sex simbol și nu a dus lipsă de admiratoare. S-a căsătorit în 1984 cu Catherine Hickland și divorțează în 1989, după ce eceasta din urmă îl acuză de adulter.

Hoff își reface rapid viața alături de Pamela Bach, pe care o cere de soție în 1989 și cu care are două fete, pe Hayley de 26 de ani și pe Taylor Ann, de 29 de ani. Cei doi divorțează în 2006, din cauza problemelor actorului cu alcoolul. Cade în depresii, începe să cheltuiască necontrolat și consumă alcool în cantități inimaginabile. Averea de 100 de milioane de dolari este tocată în doar câțiva ani.

În timp ce se trata de dependența de alcool o întâlnește pe Hayley Roberts, pe care o ia de soție în 2018.

Vezi și Connect-R este de nerecunoscut. E complet schimbat! ”Ai îmbătrânit așa peste noapte?”

Cum s-a pozat Elena Gheorghe, la trei ani de când a adus-o pe lume pe Amelie Nicole: ”Am vazut o stea cazatoare și…”