La 66 de ani, celebrul actor părea că trăiește a doua tinerețe, după ce, anul trecut, s-a  căsătorit  cu asistenta lui, Hayley Roberts, în vârstă de 39 de ani. Aflat deja la a treia căsătorie, David mărturisea că s-a însurat  pentru prima dată fără să se simtă presat sau obligat, ci a făcut-o doar din iubire, el fiind îndrăgostit lulea de frumoasa blonda. În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, Hayley și David se iubesc la nebunie și sunt foarte fericiti împreună, dar, din păcate, presa de peste Ocean anunță că starul are probleme mari de sănătate, ceea ce îl face să fie trist și abătut.

David HasselhoffSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

După ce ani întregi a făcut abuz de alcool, actorul pare să plătească acum cu sănătatea sa. Starul are mari probleme cu inima. Medicii l-au avertizat că poate oricând să sufere un infarct și i-au recomandat să adopte un stil de viață mai sănătos. Mai mult, David ar fi suferit și o intervenție chirurgicală pe cord, pentru a-i fi implantat un defribrilator cardiac,un  dispozitiv ce opreste la timp aritmiile ventriculare rapide si restaureaza ritmul cardiac normal.

„I-au zis că are un stil de viață haotic și mănânc nesănătos și este momentul să facă schimbări în alimentația sa”, a declarat un prieten pentru Radar Online.

Drept dovadă, starul ce făcea furori în slipul roșu din Baywatch, a devenit din ce în ce mai slab. Problemele cu inima l-au speriat atât de tare, încât acesta a slăbit extrem de mult.

„Când apare în public zâmbește, dar a devenit incredibil de slab și a început să arate din ce în ce mai bătrân. Abuzul de alcool pe care l-a făcut ani întregi, a început să-și pună amprenta pe trupul lui. Încearcă să zâmbească, dar este nervos și foarte îngrijorat”, a mai spus sursa.

 

Citește și: