Fosta membră a trupei „Spice Girls”  face adevărate crize de gelozie, fiind extrem de deranjată de faptul că soțul ei eeste surprins tot mai des în compania unei alte femei. Este vorba de  fotomodelul și DJ-ul Lady Mary Charteris. În timp ce Victoria este la muncă, David iese în oraș cu frumoasa blondă cu care petrece și până noaptea târziu în cluburi.  Cei doi  au devenit foarte apropiați după ce un prieten de-al lui Beckham, Dave Gardner, le-a făcut cunoștință.

MarySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: O mai știți pe Andreea del Boca, actrița din „Perla neagră”? A pierdut lupta cu greutatea, are probleme mari cu legea și trece dintr-un scandal în altul

David și Victoria Beckham sunt căsătoriți de 18 ani

„David își petrece timpul petrecând cu Mary până dimineața târziu. Victoria este foarte îngrijorată și spune că Mary nu are o influență foarte bună asupra soțului ei”, a declarat un prieten apropiat al cuplului pentru The Sun. Mai mult, Victoria se teme că blonda va reuși „să-i fure” soțul.

Mary (30 de ani) are o reputație de petrecăreață rebelă la Londra. Mai mult, Beckham a devenit foarte protector cu ea și în club nu lasă nici un bărbat să se apropie de ea. „Când un tânăr a înceract să se apropie cu ea, David l-a blocat și i-a spus: Ea e cu mine”, a mai spus o sursă.

David și Victoria sunt căsătoriți de 18 ani și au împreună patru copii, trei băieți și o fetiță.

Citește și: