Toată lumea s-a simțit excelent, după cum reiese din fotografiile postate pe rețelele de socializare. Fotografii din care se poate vedea că fostul fotbalist are încă un fizic de invidiat, superior chiar fiului lui de 20 de ani, Brooklyn.

La un moment dat, toți au renunțat la tricouri, cămăși și pantalorni, stând la plajă și aruncându-se în valuri. Nu însă și Victoria Beckham, care a rămas într-o rochie lungă, albă. De altfel, David nu s-a putut abține și a luat-o peste picior pe soția lui, într-o postare pe Instagram. ”Pe bune? Serios acum! Costumație de mers cu barca”, a scris el, postând o fotografie cu Victoria la fel de sobră ca întotdeauna și prea elegantă pentru o astfel de ieșire.

Sigur, rochia pe care o poartă e șic, elegantă, îi vine superb, nimic de spus, dar e pur și simplu nepotrivită pentru o ieșire cu barca, așa după cum observă și David Beckham.

Victoria, prea eleganta pentru o iesire cu barcaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Totuși, dovadă că toată lumea s-a simțit bine stau instantaneele făcute de paparazzi, în care David este surprins chiar sărutându-și soția. Există însă și unele în care David îi spune ceva soției sale, zâmbind, iar aceasta îl împinge, semn că nu îi plăcea deloc ce auzea.

Din instantanee este clar cine este seriosul familiei și cine bufonul.

Vezi și David și Victoria Beckham au făcut 20 de ani de căsătorie. Felul emoționant în care fiecare a marcat momentul. Ei i se poate reproșa însă ceva

Citește și: