Concret, într-un instantaneu publicat recent pe o rețea de socializare, el își sărută fiica, pe Harper, pe buze. Cum un astfel de gest a fost mereu controversat, fiecare tabără având argumentele sale, era de așteptat ca el să nu rămână fără reacții.

 

View this post on Instagram

 

Christmas is coming ?? Let’s go skate ♥️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

”E fiica ta… De ce o săruți pe buze?”

În timp ce mulți l-au lăudat pe sportiv pentru că este un tată full-time și foarte afectuos, comentând ”Norocoși copii pentru că au niște părinți iubitori!”, alții nu s-au putut abține și i-au reproșat vedetei în față: ”E fiica ta… De ce o săruți pe buze…?”.

Alții au mers chiar mai departe, dând de înțeles că gestul este dezgustător: ”Nu e deloc potrivit (un astfel de gest – n. red.)”.

Mai mult, s-au stârnit chiar schimburi de replici între cei care îl critică și cei care îl apără pe David și soția lui, care și ea a fost surprinsă tratându-și la fel copiii: ”E copilul lui și e inocent! Nu vă mai luați de soții Beckham!!!”.

”Îmi sărut toți copiii pe buze!”

David Beckham a mai publicat o astfel de fotografie și anul trecut, tot cu Harper, în vârstă de 5 ani. Atunci, chiar a preferat să abordeze subiectul într-o sesiune live cu fanii, pe Facebook: ”Am fost criticat ieri pentru că mi-am sărutat fiica pe buze. Îmi sărut toți copiii pe buze. Poate pe Brooklyn, nu. Brooklyn are 18 ani, ar putea găsi asta un pic ciudat. Dar sunt foarte afectuos cu copiii mei. Așa am fost crescut și la fel și Victoria, și așa ne creștem și noi copiii”.

”Vrem să le arătăm copiilor iubire și îi protejăm, îngrijim, sprijinim, suntem foarte afectuși cu ei”, a mai spus el atunci despre felul în care el și Victoria Beckham își cresc copiii.

Victoria Beckham a postat o poză asemănătoare cu Harper în 2016, de la piscină, nici ea nescăpând criticilor.

Vezi și Victoria Beckham a plecat de acasă după ce David a recunoscut că au probleme în mariaj. S-a internat într-o clinică din Germania

Citește și: