Ai zice că într-o familie de celebrități, așa cum e cea formată de David Beckham și soția sa, Victoria, copiii cad în grija altcuiva, cineva specializat și angajat special în acest sens, din moment ce ambii părinți sunt așa de ocupați, iar de bani nu duc lipsă. Însă lucrurile nu stau deloc așa.

Nu doar Victoria, fostă componentă a trupei Spice Girls, în prezent designer vestimentarm, petrece mult timp împreună cu cei patru copii, ci și David. Iar unele dintre aceste momente sunt imortalizate și postate pe rețelele de socializare, spre bucuria fanilor.

Desenele animate ”Doamna și vagabondul” au fost sursa de inspirație pentru o scenă inedită pusă la cale de tatăl David și fiica Harper. Cei doi au împărțit plini de iubire unul față de celălalt o macaroană. Iar momentul a fost imortalizat de mamă și postat pe Instagram, alături de un comentariu care descrie perfect atmosfera din casa Beckham: ”Cel mai bun tătic din lume! Te iubim foarte, foarte mult”.

The best daddy in the world x We Love u so so much ??? ? kisses

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on


Fotografia a fost făcută la piscină, în timpul vacanței de Sărbători. Înfățișează o fetiță adorabilă de 6 ani și un tată încă foarte sexy, cu trupul în formă acoperit de tatuaje.

Familia Beckham și-a petrecut vacanța în Miami, iar David și-a încântat fanii, dar mai ales fanele, cu mai multe fotografii în această perioadă. Și-a pozat copiii, dar s-a lăsat imortalizat și fără tricou.

Sunset with my beautiful boys ? @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

 

Beautiful times ❤️❤️❤️ @romeobeckham @cruzbeckham #harperseven

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

David și Victoria Beckham s-au căsătorit în 1998, după un an de relație. Au apărut, pe rând, trei băieți și o fată: Brooklyn Joseph, născut la 4 martie 1999, Romeo James, venit pe lume la 1 septembrie 2002, Cruz David, în 20 februarie 2005, și Harper Seven, născută la 10 iulie 2011.

Vezi și ce spun tabloidele despre relația celor doi.

Citește și: