David a povestit recent că a fost nevoie să-și facă curaj cu câteva pahare pentru a o aborda pe fosta Posh Spice. O văzuse în public la meciurile sale în mai multe rânduri.

Într-una dintre aceste dăți, a abordat-o. Știa cine este, pentru că în acea perioadă Spice Girls era o trupă în mare vogă.

A abordat-o și au stat de vorbă o oră, chiar pe stadion. Victoria venise la meci cu trenul, așa că atunci când s-a pus problema să-i dea numărul de telefon, i l-a scris chiar pe biletul de tren. Bilet pe care David îl păstrează cu sfințenie și în ziua de azi.

20 de ani mai târziu, cei doi sunt părinții a 4 copii: Brooklyn, de 20 de ani, Romeo, de 17 ani, Cruz, de 15 ani, și Harper, de 8 ani.

David Beckham a abordat și subiectul Harry, în contextul deciziei lui de a renunța la îndatoririle regale. A dat de înțeles că e alături de prinț și nu îl condamnă, pentru că înțelege că acesta, în primul rând, își dorește să fie un tată bun.

Cuplurile Beckham și Sussex sunt prietene, fostul fotbalist și soția sa participând și la nunta ducilor.

Vezi și Înregistrare nemaivăzută cu David și Victoria Beckham, pe vremea când erau foarte tineri. Ce spunea fotbalistul despre ea atunci

Citește și: