La vârsta de 39 de ani, Amna poate spune că este o femeie împlinită, chiar dacă viața a încercat-o și nu ușor. Chiar dacă a divorțat de tatăl băiatului ei, acum, că David a mai crescut, face o echipă fantastică cu el. David e un băiețel foarte matur pentru vârsta lui, iar mama lui învață zilnic câte ceva de la el.

În ziua în care David a împlinit 9 ani, artista l-a surprins pe băiatul ei cu un tort, dar și cu un mesaj din suflet, așa cum doar o mamă poate face.

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Amna a postat un videoclip cu ea și fiul ei din ziua în care el s-a născut, dar și evoluția sa de-a lungul timpului. Alături de acest clip video, artista a postat și un mesaj emoționant.

acum-9-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

„Îmi ești cel mai bun prieten și cea mai importantă lecție de viață!! Tu faci ca fiecare zi să fie altceva și tu mă ajuți să-mi depășesc limitele! Sufletul și inima mea!! La mulți ani!! Te iubesc infinit!💙💙💙”, a fost mesajul pe care cântăreața l-a postat pentru fiul ei, David, pe pagina sa de Instagram.

Nu demult, artista, care a fost căsătorită timp de 9 ani și a divorțat în 2019, spunea despre fiul său, fără a-și ascunde emoția, vulnerabilitatea, dar și mândria că are în viața ei un așa băiat special:

”Au fost momente în viața mea când nici măcar nu am mai știut cum mă cheamă. A fost foarte, foarte greu (divorțul – n. red.). Fiecare moment greu prin care am trecut m-a construit să fiu o mama mai bună pentru David. El este cel mai bun prieten al meu, este extraordinar de matur.

Din păcate, a trecut prin niște momente prin care orice copil care își vede părinții separați trece și s-a maturizat repede și îmi spune “Mami, tu trebuie sa te iubești și te respecți, ca sa poată sa înțeleagă și oamenii aceia când iti negociezi contractele”, a declarat Amna în podcastul DilEMMA.

Mai mult, David își dorește ca mama sa să găsească un bărbat care să o iubească și să o prețuiască, bărbat pe care și el e pregătit să-l primească în viața lui.

Ce fel de bărbat își dorește Amna

Ce urmează pentru cântăreață acum? O nouă relație, speră ea. ”Sunt foarte deschisă. Deschiderea este, dar… Este foarte deschisă inima.

Trebuie să fie un om care să aibă curaj să te înțeleagă. De cele mai multe ori intimidăm oamenii. Dar nu poți sa te pui pe tavă”, mai spune cântăreața.

Amna nu se sfiește să recunoască faptul că crede în continuare în acea iubire ”pentru totdeauna”.

Artista nu poate să nu observe că, în ultima vreme, bărbații au ajuns să vrea să fie cuceriți de femei. Ea își dorește, însă, să fie ea cea cucerita. ”Bărbăția aia mi-o doresc. Flori… mi se pare cel mai romantic! Bărbații au senzația că dacă fac gesturile astea, noi, probabil, o să râdem. Mie îmi plac gesturile astea”, a mai spus Amna, topită după gesturile romantice și dornică să vadă că bărbații se pot arăta și vulnerabili.

”Eu am încredere în bărbați… ce-a fost acolo a fost acolo. Ce legătură are x cu y?”, a mai spus ea, dând de înțeles că a trecut peste resentimente și că nu e de părere că toți bărbații sunt la fel.

De altfel, fiul ei, așa mic cum pare, îi e alături în acest pas. „Pentru mine, David este tot. De multe ori mi-a spus că își dorește de la mine să îmi refac viața: Să aduci în casă un om, să stăm cu un om!”.

Pe David îl crește singură

Despre fiul ei, pe care îl crește singură și care e centrul universului ei, artista spune că e ”foarte corect, foarte matur, nu suportă minciuna. ”Moare cu dreptatea în mână”, spune ea cu lacrimi de iubire în ochi.

”Simt că vorbesc cu un bărbățel, vorbesc și de fete și de de toate… Chiar am foarte multe lucruri de învățat de la el”, mai spune cântăreața, care recunoaște însă că nu gestionează pe de-a-ntregul relația cu el.

Vezi și Amna, deschisă să iubească din nou, după divorț. Ce i-a spus băiatul ei, David, de 9 ani

Citește și:

Cristina Bâtlan își sărbătorește tatăl! Mesajul plin de emoție al femeii de afaceri: „Sunt un copil fericit!” Cum arată părinții ei

Halle Berry, trei mariaje eșuate, doi copii și o iubire adevărată găsită la peste 50 de ani. La 20 de ani lua locul 6 la Miss World