Într-un comunicat transmis de Palatul Kensington se arată că evenimentul va avea loc la Capela Regală a Palatului St. James, luni, 9 iulie, iar cel care va oficia slujba va fi arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby.

71 de ani de la logodna reginei Elisabeta cu prințul Philip

Însă puțini știu cât de importantă este această zi pentru familia regală, mai exact pentru regina Elisabeta și soțul ei, prințul consort Philip.

Cei doi s-au logodit chiar la 9 iulie 1947, așa că anul acesta sărbătoresc 71 de ani de la logodna lor. Străbunicii lui Louis se iubeau însă de 8 ani în momentul în care s-au logodit. Regina avea doar 13 ani când l-a cunoscut pe Philip, cel care avea să-i devină soț.

Petrecere de 100.000 de dolari de ziua prințului George

Botezul prințului Louis nu e însă singurul eveniment al lunii iulie pentru familia regală. Tot în iulie, de această dată pe 22, Kate și William vor da o petrecere ”mamut” pentru întâiul lor născut, prințul George, care va împlini 5 ani.

Potrivit unei surse de la palat, petrecerea va fi una pe care prințul să o țină minte, pentru că părinții săi vor cheltui 100.000 de dolari. Evenimentul va avea loc în grădina palatului Kensington.

Deși Kate nu dorește să-și răsfețe copiii, de data aceasta vrea ca George să simtă că e o zi specială. Principala atracție de la petrecere vor fi mașinile în variantă mini, pe care George și prietenii săi le vor putea conduce pe alei. Vor fi și sute de baloane și o zonă imensă plină de piese Lego, unde copiii vor putea construi. În plus, va exista și un castel gonflabil.

De parcă toate acestea nu sunt de ajuns, vor fi angajate 15 persoane care să distreze micuții, de la magicieni până la bucătari care să facă pizza la fața locului.

Cât despre tort, acesta va fi vedeta, dar nu se știu prea multă amănunte, în afara faptului că va fi unul extrem de colorat.

Foto: Hepta

Vezi și Prințesa Diana avea un simț al umorului greu de potolit. Uite ce supriză i-a făcut prințului William când a împlinit 13 ani. Bietul băiat era roșu ca racul!

Citește și: