Darius Mabda, puștiul de 14 din Oradea, care a câștigat sezonul 12 „Românii au talent” (PRO TV), trăiește clipe unice, după ce a reușit să treacă în etapa următoare la „America’s Got Talent: All Stars”, anunță protv.ro. Vestea a fost dată, pe Facebook, și de Oana Ioniță, fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor”, care la un moment dat i-a fost profesoară de dans. Darius a impresionat trei vedete de talie mondială, mai exact pe jurații Simon Cowell, Heidi Klum și Howie Mandel.

Darius Mabda, câștigătorul „Românii au talent”, a uimit America

„Pe 15 octombrie, după ce m-am operat la menisc de 2 săptămâni, am plecat la Los Angeles împreună cu Darius Mabda, pentru a filma la America’s Got Talent.

Pregătirile au durat cam 2 luni, de la acte și birocrație, la aranjarea coregrafiei și muzicii. Pentru că mi-am dorit foarte mult ca Darius să danseze pe cea mai importantă scenă de televiziune din lume, am făcut tot posibilul să reușim să ajungem în America.

A fost o experiență pe care am trăit-o la maxim! Am văzut locurile unde s-a filmat Singfield, emisiuni și seriale de televiziune importante și am fost primiți cu brațele deschise în sânul televiziunii americane. Aici puteți vedea rezultatele muncii noastre și a unei experiențe excepționale!”, a anunțat Oana Ioniță pe pagina ei de Facebook.

darius-mabda-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

„Sunt foarte emoționat pentru că sunt pentru prima dată în America și era visul meu să fiu aici. Mă numesc Darius, am 14 ani, sunt din România și dansez. Sunt foarte emoționat pentru că aici e cea mai mare scenă din lume. M-am uitat la America are talent de când eram mic”, a spus Darius, plângând, pe scena de la „America’s Got Talent: All Stars”. Însă atunci când muzica a pornit, spectatorii și jurații au amuțit. Darius plutea, pe scenă.

Darius i-a impresionat pe membrii juriului cu un moment de dans sportiv și balet, pe melodia „In my blood”, a lui Shawn Mendes. A trecut, fără probleme, în etapa următoare.

„Ești o combinație între Nadia Comăneci și Mihail Barîșnikov. Ești un dansator extraordinar, ești un acrobat și un atlet. Ai unul dintre cele mai extraordinare talente din lume și cred că fanii sunt încântați de ceea ce au văzut”, a spus Howie Mandel.

„Erai foarte emoționat, a început prestația ta și aveam impresia că am mai văzut asta înainte. Dar apoi… totul s-a schimbat. Am foarte mult respect pentru tine”, a spus și Simon Cowell.

„Ești incredibil. A fost absolut minunat. Ne-ai tăiat răsuflarea când ne uitam la tine. Nu e de mirare că ai câștigat”, a adăugat Heidi Klum.

La „America’s Got Talent: All Stars” participă câștigători și finaliști din cadrul tuturor concursurilor ce fac parte din franciza „America’s Got Talent”. Potrivit regulamentului, juraţii, în frunte cu creatorul francizei Simon Cowell, pot doar să îşi exprime părerea cu privire la momentul artistic, publicul şi telespectatorii fiind cei care stabilesc cine merge în etapa următoare prin voturi transmise prin SMS, mai scrie protv.ro.

Citește și: VIDEO Darius Mabda a câștigat „Românii au talent”. Dansul senzațional care i-a adus 120.000 de euro

Citește și: Oana Ioniță, operată de urgență! Ce s-a întâmplat cu vedeta: „Sunt niște dureri îngrozitoare…” Declarații de pe patul de spital