De vină pentru suferințele Mariei ar fi chiar celebritatea mamei ei. Fetița a trăit clipe de coșmar, fiind jignită și bătută de colegele de școală. Iar acest comportament al colegelor sale a durat 4 ani.

La un moment dat, Maria a fost împinsă în timpul unui joc și și-a spart capul, chiar la școală. Chiar dacă era vizibil rănită și a ajuns la spital, colegele ei râdeau.

”A avut două eleve care i-au creat mari probleme. Au bătut-o, pe mine mă făceau în toate felurile. Până nu am venit la școală ca o leoaică, nu s-a potolit treaba.

Patru ani de zile erau pe ea grămadă și nu a mai suportat. În clasa IV-a, la început, la ora de sport, s-au jucat și a căzut, împinsă, și și-a spart capul. A fost luată și dusă la spital. Copiii râdeau”, a declarat Daniela Gyorfi, la Antena Stars.

După ce a încercat să rezolve problema, fără succes, cântăreața s-a văzut nevoită să-și mute fetița la altă școală. A fost singura soluție în acest caz.

maria-are-12-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Fiica Danielei Gyorfi i-a spus Andreei Marin că seamănă cu Lavinia. Cum a reacționat Zâna?

Maria nu e singurul exemplu nefericit de bullying. Ministerul Educației a semnalat pentru anul școlar anterior 10.000 de acte de violență, însă organizația Salvați Copiii spune că 1 din 2 elevi este amenințat, umilit sau agresat fizic. Indiferent care dintre aceste date sunt reale, realitatea este că numărul cazurilor de bullying este foarte mare, în contextul în care în România învață aproape 3 milioane de elevi.

Daniela Gyorfi, mărturisiri în lacrimi despre mama ei

Daniela Gyorfi are acum o viață așa cum și-a dorit, cu o relație stabilă și un copil pe care și l-a dorit mult, însă nstartul ei în viață a fost mai greu decât s-ar crede. Cântăreața provine dintr-o familie cu puține posibilități, însă unde a avut parte de toată iubirea. Însă doar din partea mamei, pentru că părinții ei au divorțat.

„N-am avut tată, ca și alte familii, asta este. S-a întâmplat, nu s-au înțeles părinții.

Mă bucur pentru mama că a luat o decizie foarte bună pentru ea, deși a fost greu, sunt convinsă că i-a fost foarte greu, dar a fost cel mai bine.”, povestea acum mai mult timp Daniela Gyorfi.

Din păcate, mama ei a suferit un accident, în urmă căruia a rămas paralizată pentru tot restul vieții. Daniela a fost cea care a ajutat-o până în ultima zi, o fiică dedicată.

Vezi și Daniela Gyorfi, experiențe paranormale în propria casă: “Eu sunt cea care nu las spiritul mamei să plece. Am senzația că îi vede spiritul mamei mele…”

Citește și:

Vica Blochina, despre iadul personal din relația interzisă cu Pițurcă: „Nu era responsabilitatea mea să am grijă de familia lui”

„Bunicuțele” splendide de la Cannes. Lecție de stil la vârsta a treia, pe covorul roșu. Cine sunt cele 4 dive care sfidează timpul