Unele au exagerat, altele au intervenit asupra fizicului abia vizibil, iar trăsăturile doar și le-au accentuat. Cancan s-a oprit asupra uneia dintre vedetele cu vechime de la noi, Daniela Gyorfi.

Naturalețea nu mai e la modă, iar vedetele par să împărtășească acest concept! Fie că vorbim despre influenceri, vedete TV sau artiști, toți au trecut măcar o dată pragul cabinetului medicului estetician. Unii nu s-au mai putut opri și s-au „transformat” total, iar alții încă mai seamănă cu versiunea inițială. În cazul cântăreței, totul depinde de gusturi. Sunt voci care spun că arată excelent nu doar pentru anii ei, în timp ce alții îi critică aparițiile.

Notorietatea pe care Daniela Gyorfi a căpătat-o de-a lungul anilor a făcut-o să-și privească mai cu atenție fizicului și să intervină pe ici pe colo, nu prea mult, spune ea. E vorba despre schimbări mai ales de la nivelul podoabei capilare, în ceea ce privește culoarea optată, dar și coafurile alese, dar și la schimbările de ordin fizic.

daniela gyorfi in costum de baieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ce spune Daniela Gyorfi despre intervențiile pe care și le-a făcut

Chiar dacă la începutul carierei artista arăta la fel ca orice altă tânără, naturală și fără prea multe „artificii”, acum lucrurile s-au cam schimbat. Daniela Gyorfi a pus pe listă tot ce nu o satisfăcea și o complexa și nu a mai stat pe gânduri. A băgat mâna în buzunar și s-a lăsat transformată de specialiști, așa cum și-a dorit, fără a ține cont de ce spune lumea.

„Nu am nici o operație, am doar sânii, dar atât. Nu sunt Miss Univers, nu am nimic de apărat.

S-a tot spus că am operații la față, că sunt strâmbă, că nu știu ce. Dar nu am. Cu ajutorul machiajului, a luminilor, poți să arăți wow”, a explicat artista, în ceea ce privește felul în care se afișează în mediul online.

Cu toate acestea, cântăreața nu neagă faptul că la nivelul feței și-a făcut câteva intervenții non-invazive.

Îmi fac intervenții non-invazive la nivelul feței o dată pe an. Am avut niște probleme cu buzele, am făcut gâlme, dar multe au pățit asta. Apoi mi-am scos tot ce am avut în buze, acum nu mai am nimic.

Am avut fațete dentare, mi-am pus aparat dentar. Un an de zile m-am chinuit să îmi fac dantura”, a mai mărturisit Danielei Gyorfi.

Artista are 53 de ani și 49 – 50 de kilograme și susține că ar trebui să mai slăbească.

Vezi și Cum arată Daniela Gyorfi în costum de baie, la 52 ani: “Trebuie să mai slăbesc!”. Câte kilograme are vedeta

Citește și:

Nu are noroc în dragoste. Matt LeBlanc s-a despărțit de iubită după șase ani de relație

Ultima rugăminte a lui Alexandru Arșinel către Dumnezeu: „Te rog, ajută-mă!”