Ori de câte ori a fost nevoie, artista a apelat la tot felul de proceduri și chiar la operațiile estetice, fiind chiar o pienieră în acest sens la noi în țară. Acum, la 54 de ani, Daniela Gyorfi a simțit că e timpul să facă o vizită la medicul estetician. Cum toate încep să cam „cadă” de la o vârstă, Daniela a apelat la specialist.

Vedeta a suportat cu stoicism, zilele trecute, o serie de proceduri estetice inovatoare de ridicare a feței, la medicul ei estetician din Timișoara. Rezultatele s-au dovedit a fi pe măsura așteptărilor.

Nu suport chirurgia, deocamdată”

„A venit timpul să intindem puțin fața. Domnul doctor Ovidiu Fiți mi-a făcut mai multe liftinguri, o serie de tratamente cu fire resorbabile, de tracțiune și de suspendare, în zona gâtului, a mandibulei și a pomeților, plus niște injectări în buze.

Mai pe înțelesul tuturor, niște proceduri de tras în sus, le zic eu, pentru că nu suport chirurgia, deocamdată.

Cu alte cuvinte, m-a tras așa, de toate, în sus! ”, a declarat, încântată, solista pentru Click!, după intervenție.

La 54 de ani, Daniela Gyorfi cântărește 49 de kilograme și a fost prima vedetă din România care și-a pus silicoane, în anul 1999. O investiție care s-a dovedit a fi bună.

Chiar dacă anii au trecut, aceasta și-a păstrat silueta de-a lungul anilor. A născut la 42 de ani, însă a reușit să scape de kilogramele în plus într-un timp record.

„În rest, așa în mare, eu cred că am rămas una dintre cele mai neoperate vedete din showbiz. Păi, la ce văd eu că se întâmplă acum, cu fetele astea din ziua de azi, care se operează non-stop, ce pot să zic?!

Eu sunt destul de naturală, nu mi-am tăiat stomacul, nu mi-am băgat nimic în stomac! Și când eram însărcinată, până la 7 luni, nici nu-ți dădeai seama că eram însărcinată!”, mai spunea recent cântăreața.

daniela-gyorfi-o-mama-dedicataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Nu mai consum deloc zahăr!”

Artista practică și foarte mult sport și este, mai nou, foarte atentă la alimentație. Solista a mărturisit, recent, că a renunțat de tot la zahăr.

„De două luni nu mai mănânc zahăr deloc. E greu, dar încercâm să ne adaptăm. Sunt destul de atentă la ce mănânc.

Nu mai mănânc cartofi prăjiți, nu mai mănânc multe lucruri. Mai scap și eu împreună cu Măriuca la câte o înghețată! ”, mai spunea Daniela Gyorfi.

Cum arată Daniela Gyorfi în costum de baie, la 52 ani: “Trebuie să mai slăbesc!”. Câte kilograme are vedeta

Câte operații estetice are la activ Daniela Gyorfi?

Daniela Gyorfi a fost mereu asumată, atunci când a venit vorba despre operațiile estetice la care a recurs. De-a lungul timpului, artista și-a ajustat sânii, buzele, dar și nasul, în căutarea imaginii perfecte.

Prima dată când și-a mărit bustul, Gyorfi nu a fost deloc încântată de rezultat, așa că a mai recurs, pe parcurs, și la alte ajustări ale sânilor. În total, are patru sau cinci intervenții la sâni.

Vezi și Daniela Gyorfi spune în sfârșit ce intervenții estetice are: ”Nu sunt Miss Univers!”

Citește și:

Adrian Daminescu, primele declarații despre cum a învins cancerul: „Eram ușor legumă”. Ce face și cum se simte acum

Cea mai mare cumpănă a Laviniei Petrea: ”Îmi pare rău, dar nu este activitate cardiacă”