Anica Diță s-a stins din viață la vârsta de 62 de ani, după 33 de ani de luptă cu paralizia, dar şi cu boli precum diabetul sau cancerul pulmonar. Daniela Gyorfi a fost cea care îngrijit-o pe mama ei până ce aceasta și-a dat utima suflare.

Artista nu reușește însă, nici la șapte ani de la moartea mamei sale, să treacă de trauma pierderii celei mai dragi ființe din viața ei. Cele două au fost nedespărțite și au stat ani întregi în aceeași casă. Daniela a păstrat după moartea mamei hainele acesteia, dar și cana femeii, din care vedeta bea și acum.

Solista susține că trăiește o traumă și că nu poate să mai stea în casa în care a locuit împreună cu mama ei, din cauză că spiritul acesteia bântuie prin apartament. Daniela a cerut ajutorul unui psiholog, care a sfătuit-o să arunce imediat toate lucrurile care o țin legată încă de spiritul mamei sale, și chiar să se mute din acea casă.

“Noi am stat din 1986 în apartamentul ăsta, l-am luat de la stat. Eu refuz să văd niște lucruri. Eu sunt cea care nu las să plece spiritul mamei mele din casă pentru că îi păstrez până și cana ei, beau cu ea zilnic. Păstrez încă haine de-ale ei. Doar că nu pot s-o visez.

Noi am avut doi căței, care au murit, unul imediat după ea, și altul după un an. Acum am o pisicuță care se poartă foarte ciudat, plânge noaptea, e agitată. Pe lângă faptul ca mi-a făcut praf toată mobila din casă. Am senzația că îi vede spiritul mamei mele, animalele simt. Așa am pățit si cu cățeii”, a mărturisit solista, la Antena Stars.

Beau și acum din cana mamei mele”

De când a murit Anica Diță, Daniela Gyorfi, acum în vârstă de 52 de ani, a păstrat cu sfințenie o parte din hainele mamei sale, pentru a-și aminti mereu de ea, dar și cana mamei sale din care bea zilnic . “I-am păstrat cana ei din care obișnuia să bea, niște tricouri, un prosop. Am păstrat câteva lucruri de-ale ei, de care sunt foarte legată.

Mama era un om deosebit, nu m-am obișnuit nici acum cu dispariția ei. Am păstrat doar o parte din haine. A avut două haine de blană, am înmormantat-o cu ele. Restul le-am dat de pomană, că au trecut șapte ani de când a decedat. Dar câteva lucruri nu o să le dau niciodată.

Eu beau din cana mamei mele și acum. Nu e nimic rău în a păstra vie amintirea cuiva. Nu ți se opresc lacrimile niciodată”, a declarat Daniela, cu lacrimi în ochi.

Mi-au cerut 500.000 de euro pentru un penthouse”

Vedeta admite însă că, poate, a venit momentul să se mute din casa care îi amintește zilnic de mama ei și de faptul că a plecat. Ea și partenerul ei doresc să se mute într-un penthouse.

”Vrem să facem o investiţie, să facem şi o schimbare. Stau într-un un bloc construit în 1986. Am fost și am vizionat deja un penthouse. Şi mi-au spus aşa: «Doamna Daniela, pentru dumneavoastră, doar 500.000 de euro. Pac, vă mutaţi în el, aveţi deja mobilă»… Aveam lift în casă, tot confortul”, a declarat artista, care recunoaște însă că i se pare cam piperat prețul.

Vezi și A fost cerută în căsătorie, dar a refuzat. Motivul pentru care Daniela Gyorfi nu vrea să mai meargă în fața altarului

Citește și:

Primele imagini cu Smiley și Gina Pistol după ce au devenit părinți: „Este minunată”

Din ce se întreține familia lui Connect-R pe timp de pandemie. ”Mama vinde la tarabă”