Până la vârsta aceasta artista, care nu a negat nicio vizită la estetician, cântărește 54 de kilograme și este foarte mulțumită de aspectul său.

Daniela Gyorfi a recunoscut că face mult sport și are mare grijă la alimentație. Artista a precizat că de două luni a renunțat complet la zahăr. Și cartofii prăjiți i-a scos din meniu, dar tot mai scapă la o înghețată cu fiica sa.

„Cu operațiile estetice, eu am lăsat-o mai ușor. Cred că am rămas una dintre cele mai neoperate din showbiz, la ce văd eu că se întâmplă acum cu fetele din ziua de azi.

De două luni nu mai mănânc zahăr deloc. E greu, dar încercăm să ne adaptăm.

Sunt destul de atentă la ce mănânc. Nu mai mănânc cartofi prăjiți, nu mai mănânc multe lucruri. E trist, dar asta este!

Mai scap și eu împreună cu Măriuca la câte o înghețată, dar cam atât!

Așa, în mare, sunt ok, sunt naturală, nu mi-am tăiat stomacul, nu mi-am băgat nimic în stomac!

Și când eram însărcinată, până la 7 luni nici nu-ți dădeai sema că eram însărcinată. Mi-au zis la maternitate că nu mai dau eu burta aia jos la 42 de ani, și uite că am dat-o!”, a povestit Daniel Gyorfi, pentru click.ro.

vedeta-are-54-de-ani-dar-nu-in-arataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Daniela Gyorfi, despre operațiile la sâni

Frumusețea a costat-o scump pe artistă, care a trecut prin mai multe intervenții estetice, inclusiv la nivelul bustului, nasului și al buzelor. La nivelul bustului, ea are trei operații estetice și a avut unele complicații. Ea spune că tot nu este mulțumită de aspectul bustului său, însă îi este teamă să se mai opereze.

„M-aș gândi altfel dacă aș mai face operații. Am trei implanturi la sâni și nu sunt mulțumită. Aș mai face, dar îmi e frică.(…)

Când mi-am făcut prima dată implant la sâni, mi-a pus transplantul sub glandă.(…). Eu am vrut un bust mai mare, iar un doctor îți spune ce mărime ți se potrivește pentru statura ta, însă atunci era prin anii 2000 și nu știam prea multe despre asta. Mi-am făcut un bust mai mare, însă după câteva luni, sânii s-au lăsat.

După ce am născut, am făcut al doilea implant la sâni, care a fost pus sub mușchi. A fost bine, dar s-a spart și a trebuit să repet operația”, a declarat Daniela Gyorfi în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

Daniela Gyorfi spune în sfârșit ce intervenții estetice are: ”Nu sunt Miss Univers!”

M-am operat și la nas, îmi căzuse zgârciul și m-am dus și m-am operat”

Calvarul vedetei nu s-a oprit aici. În încercarea de a atinge perfecțiunea, ea a mai fost supusă unor serii de intervenții estetice, iar unele dintre ele au fost un eșec.

„M-am operat și la nas, îmi căzuse zgârciul și m-am dus și m-am operat și sunt foarte mulțumită. (…) Și fațetele sunt o problemă. La pomul lăudat, să nu te duci cu sacul. Prima dată nu a fost ce trebuia la dinți. A doua oară, da! (…)

Prima dată am fost la un medic foarte popular, care mi-a greșit operația. Am avut infecție la dinți, apoi am schimbat medicul, am ajuns la un dentist tânăr, care a trebuit să mă opereze de două ori, s-a chinuit mult cu mine, am avut ghinion”, a mai spus vedeta.

Vezi și Cum arată Daniela Gyorfi în costum de baie, la 52 ani: “Trebuie să mai slăbesc!”. Câte kilograme are vedeta

Citește și:

Theo Rose, primul mesaj din postura de mămică! Cum e Sasha Ioan

Fiica Danielei Gyorfi i-a spus Andreei Marin că seamănă cu Lavinia. Cum a reacționat Zâna?