Daniela Gyrofi a mărturisit, în emisiunea moderată de Mirela Vaida la Antena 1, că a fost infectată cu COVID-19 în toamna anului trecut. Vedeta a făcut o formă ușoară a bolii și nu a avut nevoie de spitalizare.

“Undeva prin noiembrie am fost bolnavă. A fost ca un fel de răceală. De data aceasta, m-a durut carnea pe mine. Am făcut temperatură două zile, frisoane. Mi-am dat seama că am Covid dimineața, când nu am mai simțit mirosul de cafea. M-a durut capul îngrozitor, carnea de pe mine.

Nu am făcut testul, eram convinsă că am. Am luat tratament special pentru Covid. Nu am avut tuse sau probleme de respirație. Am avut o formă relativ ușoară. Nu a fost o formă foarte gravă. Nu am avut nevoie de spitalizare”, a declarat Daniela Gyorfi.

“Am stat apoi două săptămâni acasă. Nu am intrat în panică pentru că am putut să respir. M-am refăcut un pic mai greu”, a mai spus Daniela Gyorfi.

Artista a explicat că partenerul ei de viață, George Tal, și fiica lor, Maria, nu au fost infectați.

”Eu dorm cu fiica mea, Maria, în pat, dar ea nu a luat. George nu a avut nici el. George și-a făcut testul acum, recent, când și-a făcut implant de păr, dar a ieșit negativ. George a luat și el tratament odată cu mine. Acum suntem ok.

Până în vară eu nici nu am crezut în acest Covid. Până nu ai nu crezi. Eu sunt de acord cu vaccinul”, a mai spus cântăreața.

Vezi și Cătălin Măruță, confirmat pozitiv cu COVID-19. Primele declarații ale prezentatorului

Citește și:

Ilinca Vandici, declarație de dragoste emoționantă pentru soț. Povestea lor de dragoste s-a scris pe repede înainte: ”Nu e musai să stai ani de zile lângă un om…”

Reacția lui Meghan Markle după ce s-a aflat că și-a modificat numele în certificatul de naștere al lui Archie