Deși Daniela Crudu este destul de reținută în ceea ce privește expunerea fiicei sale pe rețelele de socializare, preferând să păstreze momentele intime în familie, a ales să împărtășească cu fanii săi de pe rețelele de socializare unul dintre cele mai importante evenimente din viața sa și a micuței.

Chiar dacă nu a arătat-o pe Daiana, vedeta nu a putut rezista tentației de a le dezvălui fanilor ei locația aleasă pentru botez. Din imaginile postate pe Instagram se poate vedea că petrecerea a avut loc într-un local superb de la Cernica.

E vorba despre o locație selectă, cu un decor elegant și rafinat, potrivit pentru celebrarea acestui eveniment sacru, unic în viață.

Pentru decorarea locației, Daniela Crudu a ales să păstreze o notă simplă și sofisticată, optând în special pentru nuanțe de alb. Folosind elemente delicate și elegante, decorațiunile în nuanțe de alb au creat o atmosferă de vis.

CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Vedeta a născut acum două luni

La 33 de ani, Daniela Crudu este mai fericită și împlinită ca niciodată. E discretă cu viața ei de cuplu și s epare că și-a găsit liniștea în brațele partenerului ei. Un om de rând, fără pretenții de vedetă.

Cei doi sunt părinți model, foarte implicați atunci când vine vorba de creșterea fetiței lor. Și cel puțin Daniela a primit ce a vrut: și-a dorit mult o fetiță și iată că ruga i-a fost ascultată.

„Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță.

Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea.”, declara Daniela Crudu când a aflat sexul copilului.

Totuși, a avut și un moment când se gândea că va da naștere unui băiat: ”O să vezi tu ce mămică o să fiu eu, cea mai nebună și cea mai distractivă, și o să mă joc încontinuu cu el, pentru că cei mici de asta au nevoie!”.

La începutul lunii mai, vedeta și-a ținut pentru prima oară păpușa în brațe. Într-un clip postat nu demult pe rețelele de socializare se poate vedea că deja și-a recăpătat silueta.

Iubitul e un om de afaceri din România

Fosta asistentă TV declara într-o emisiune TV că este într-o relație de un an cu tatăl copilului ei și a dezvăluit că l-a cunoscut la o zi de naștere. Totuși, nu a dorit să dea prea multe detalii despre iubitul ei, pentru că acesta nu este o persoană publică și nu își dorește să fie cunoscut.

A spus însă că e un om de afaceri din România, un bărbat discret și care o susține în tot ceea ce face, indiferent de ce este vorba.

”Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja.

Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online”, mai spune Daniela Crudu.

Vezi și După probabil cea mai toxică relație din viața sa, când a trecut pe lângă moarte, Daniela Crudu vorbește despre căsătorie

Citește și:

Vica Blochina și propunerea indecentă care a făcut-o să ia foc: ”Uitați milionarul”

Lavinia Petrea, imagine tandră cu soțul procuror. Ce mesaj i-a transmis la aniversarea căsnicie