Recent, bruneta, fostă asistentă TV, a trecut iar prin mâna chirurgului plastic, pentru o intervenție la bust.

Concret, Daniela Crudu, care avea deja un corp perfect după toate standardele, și-a mărit bustul. Dacă și până acum acesta ieșea în evidență, lesne de imaginat cu ce apariții ne va delecta de acum înainte.

Vedeta a postat pe Facebook o fotografie în care apare cu gura până la urechi cu medicul care a operat-o. ”Cel mai bun din lume!!! Sunt cea mai fericita! ❤️ Va multumesc din suflet 🥰”, a scris ea extaziată.

Dacă cei mai mulți dintre fani i-au transmis că e frumoasă, au existat și voci care i-au criticat decizia.

”Încă una? Doamne! Ce-ai facut?”, o înteabă sincer îngrijorat un prieten virtual, în timp ce altcineva îi transmite: ”Daniela, daca tu, fata tanara, frumoasa, ti-ai facut atatea intervenții, ce mai faci la vârsta de 50 ani?”.

Vedeta nu bagă însă în seamă astfel de comentarii. Trăiește din imaginea sa, așa că nu se sfiește să o upgradeze ori de câte ori este nevoie.

Asta nu-i oprește pe comentatori să constate că, cel mai probabil, și papucii pe care îi poartă sunt tunați. ”Nici controller-ul meu nu are atat plastic pe el, cât are asta”, exclamă ușor răutăcios altcineva.

Pentru Daniela Crudu este al doilea implant mamar. Și-a făcut însă numeroase intervenții estetice atât la nivelul feței, cât și la nivelul corpului. Printre ele se numără montarea fațetelor dentare, rinoplastie, o operaţie estetică în zona bărbiei, dar şi o modificare accentuată a formei sprâncenelor. În plus, ăși face regulat injecții cu acid hialuronic, botox.

Vezi și Daniela Crudu are un abdomen de milioane! Operată sau neoperată, dar orele petrecute la sală își spun cuvântul

Citește și:

S-au sărutat în fața tuturor la Survivor România 2021. Momente tandre între doi faimoși

Ce soră frumoasă are Corina Caragea!