În ultimele luni, vedeta a apelat de mai multe ori la ajutorul medicilor pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic, dorindu-și un corp perfect pentru vară, așa cum a mărturisit și pe rețelele de socializare.

De curând, tânăra și-a schimbat silicoanele, apoi a făcut niște tratamente estetice pentru ten. De data aceasta, Daniela Crudu și-a dorit să scape de pe grăsimea de pe coapse, deoarece nu reușea să remedieze această problemă la sală.

Intervenția nu a fost una complicată, iar pe parcursul zilei vedeta și-a ținut fanii la curent cu evoluția sa, pe rețelele de socializare.

„Mi-am făcut o mică liposucție în zona dintre coapsele interne, pentru că oricât aș fi lucrat la sală nu se ducea grăsimea. Mi-am dorit eu lucrul acesta.”, a spus ea.

„Nu este o intervenție grea, pentru că nu a avut foarte multă grăsime să-mi scoată de acolo. A fost puțină, dar am și eu fixurile mele și mi-am dorit foarte mult să nu mai am grăsimea aia acolo între coapse”, a mai povestit vedeta.

Cruduta-inainte-de-operatieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Ce operații estetice are

Prima intervenție estetică a Danielei Crudu a avut-o la vârsta de 17 de ani, când și-a pus silicoane pe semnătura tatălui. Ulterior, a ajuns asistentă TV, iar transformările s-au ținut lanț. Și-a schimbat culoarea părului, a slăbit mult și s-au îndesit vizitele dese la medicul estetician.

Daniela Crudu, care întâi a apărut într-un videoclip al trupei BUG Mafia, și-a făcut rinoplastie, a scăpat de gușă și nu doar atât. Bruneta a devenit dependentă de operațiile estetice. Și-a injectat buzele cu acid hialuronic și și-a făcut fel și fel de tratamente de frumusețe.

Cât a cheltuit pe intervenții

Daniela Crudu a investit în ea zeci de mii de euro. 6.000 de euro pentru silicoane (Fără a fi pusă la socoteală și ultima operație recentă), 1.000 de euro pentru gușă, 2.000 de euro rinoplastia și peste 1.000 de euro pentru a avea buze senzuale, după cum notează Antena Stars.

Și-a pus și fațete dentare de peste 5.000 de euro. Nici sprâncenele nu au scăpat de intervenție. Pentru ele asistenta a scos din buzunar peste 150 de euro pentru tatuaj permanent.

Vezi și Daniela Crudu, încă o operație estetică! Ce și-a mai modifiat de data aceasta

Citește și:

Fiul Zinei Dumitrescu, dator vândut la azilul din Ghermănești unde aceasta s-a stins. Nici lucrurile nu i le-a luat, la ani de la moartea acesteia

Nimeni nu a știut asta despre Bendeac: ”Eu nu am adormit niciodată fără somnifere, sunt 14 ani de când le iau noapte de noapte…”