La 33 de ani, Daniela Crudu arată de parcă nici nu ar fi născut! Cu silueta ca trasă prin inel, cu un tonus excelent și deja foarte activă! În ultima perioadă, Daniela Crudu a preferat să fie discretă și să se dedice mai mult vieții de familie, mai ales că s-a pregătit intens pentru venirea pe lume a fiicei sale, Daiana.

ales-sa-nu-arate-chipul-micutei-dar-se-vede-patutul-in-care-aceasta-se-aflaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Cu toate acestea, fosta asistentă TV și-a încântat fanii cu primele imagini cu micuța, postând și un videoclip în care dansează în dormitorul propriu, pe manele. Pe lângă corpul perfect, la un moment dat se văd și niște biberoane, semn că nu își neglijează postura de mămică. Cu toate acestea, iată, găsește timp și pentru dans, vechea ei pasiune, din vremea în care era asistenta lui Dan Capatos.

CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Daniela Crudu a născut pe 1 mai

Daniela Crudu a devenit mămică pe 1 mai, însă vestea cea mare a anunțat-o a doua zi, publicând trei imagini din salonul maternității private în care a născut. Într-una dintre poze, bebelușul, care este fetiță, apare în brațele medicului obstetrician cu care a născut Daniela Crudu, iar fosta asistentă TV a avut și un mesaj de mulțumire. „Doamna Doctor Vîlcan Cristiana, cea cu mâinile de aur. Să vă dea Dumnezeu sănătate!”, a scris bruneta, pe pagina ei de Facebook.

Fosta asistentă TV și iubitul ei au devenit părinți în urmă cu aproximativ două săptămâni

Daniela Crudu și iubitul ei traversează, în prezent, una dintre cele mai frumoase perioade ale relației lor. În urmă cu aproape două săptămâni, cei doi îndrăgostiți au devenit părinți pentru prima oară. Fetița lor se numește Daiana.

Cât despre tatăl fetiței sale, Daniela Crudu a preferat să îl țină departe de lumina reflectoarelor și să nu ofere foarte multe detalii. Despre bărbatul alături de care are un copil se știe că are 27 de ani, este machedon și nu îi place să apară la televizor. Și iată că vedeta îi respectă dorința.

„Important e că noi ne iubim. El mă iubește și eu îl iubesc, a fost ceva discret și ăsta a fost și motivul pentru care relația dintre noi a ținut, că dacă știe lumea și te afișezi și te postezi, se bagă lumea, și uite așa se strică totul.

Are 27 de ani. Important e că ne iubim și că ne înțelegem. El este mai discret, tot timpul trebuie să fie o balanță. Deocamdată nu mă mărit”, spunea recent Daniela Crudu, la Antena Stars.

Citește și:

Melanie Griffith, în imagini șocante! Ce s-a întâmplat cu fața și cu mâinile actriței

Dan Negru, despre prestația României la Eurovision: „Mi-e rușine!”. De ce laudă Moldova

Citește și: Daniela Crudu a născut. Imagini din maternitate și prima poză cu bebelușul

Citește și: După probabil cea mai toxică relație din viața sa, când a trecut pe lângă moarte, Daniela Crudu vorbește despre căsătorie