Focoasa brunetă a recunoscut în direct, la Antena Stars, că are iubit. Povestind despre vacanța petrecută recent în Cairo, Egipt, Daniela Crudu a spus că nu a mers singură acolo, ci cu noul ei iubit. Cu toate astea, vedeta a spus că nu vrea să se mărite.

„Am fost la piramida lui Keops. Am văzut Sfinxul. Mi-a plăcut foarte tare, am simțit o energie și mi-am pus o dorință, sper să se îndeplinească.

Nu, nu vreau să mă mărit. Să devin milionară, da!”, a spus ea, mai în glumă, mai în serios.

”Sunt singură în pozele din Cairo, păi normal, nu știi că nu se pune… Da, am iubit, să zic”, a spus Daniela Crudu la Antena Stars.

Terorizată de fostul iubit

În privința croatului cu care a fost împreună în trecut, Daniela Crudu a susținut că nu o mai interesează deloc și că nu vrea să-l mai vadă niciodată, pentru că îl consideră un om rău.

Vedeta a spus că e căutată non stop de el și că o contactează și pe rețelele de socializare prin conturi false.

„De croat nu mă mai interesează. Nu-l mai halesc. Să nu-i mai văd fața ăluia niciodată.

Am văzut poze vechi cu el prin telefon și am avut o stare proastă. Nu vreau să-l mai văd în viața mea. Îl urăsc!

M-a căutat non-stop și în martie m-a căutat. Mă caută non-stop. Cum să mă întorc la el? Îmi dă mesaje de pe conturi false pe Instagram încontinuu.

Nu vreau să-i mai văd mecla ăstuia. Pentru mine nu mai există acest om. E un om rău, urât. Nu știu de ce nu mi-am dat seama de la început, de obicei am un feeling la oameni. M-a luat valul, așa. Nu am avut timp să ne cunoaștem că noi stăteam doar în vacanță”, a continuat ea.

Conform spuselor Danielei Crudu, ceea ce l-ar fi speriat pe croat a fost succesul brunetei. Acesta ar fi provocat un scandal monstru în club, loc în care se afla cu ea, după ce niște băieți au venit la ei la masă pentru a-i oferi vedetei o șampanie.

Diva a mai precizat că el nu înțelegea de ce toată lumea făcea poze cu bruneta peste tot pe unde mergeau, deoarece credea că e cunoscută doar pe Instagram.

„Asta l-a speriat (când a văzut câtă lume mă cunoaște – n.red.). Am fost la schi, la Poiană, și când a văzut că toată lumea făcea poze cu mine a zis: „Ce se întâmplă aici? Ești cunoscută în zona asta”. I-am zis că da.

După aia am fost în Bosnia Herțegovina și după ne-am întors și am intrat pe la Vamă și mă cunoșteau și acolo.

El credea că sunt vedetă pe Instagram, apoi i-am zis. A rămas mască, nu a reacționat, dar când am venit aici la club, aici, împreună, au venit niște băieți să-mi dea o șampanie la masă și s-a enervat atunci și de acolo a început scandalul”, a adăugat diva.

Vezi și Daniela Crudu, din nou pe masa de operație: „Mi-am făcut o mică…”. Ce intervenții are vedeta până la vârsta de 31 de ani

Citește și:

Trupul neînsufleţit al lui Ion Dichiseanu, depus în foaierul Teatrului Nottara. Unde va fi înmormântat actorul

Elena Merișoreanu va fi operată de urgență. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artista, la 73 de ani