Daniela Crudu a devenit mămică pe 1 mai, însă vestea cea mare a anunțat-o a doua zi, publicând trei imagini din salonul maternității private în care a născut. Într-una dintre poze, bebelușul, care este fetiță, apare în brațele medicului obstetrician cu care a născut Daniela Crudu, iar fosta asistentă TV a avut și un mesaj de mulțumire. „Doamna Doctor Vîlcan Cristiana, cea cu mâinile de aur. Să vă dea Dumnezeu sănătate!”, a scris bruneta, pe Facebook.

daniela-crudu-a-nascut-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Daniela Crudu își dorea să aibă fetiță. Cum o va chema

Daniela Crudu a avut o sarcină ușoară, s-a menajat și a ales să fie mai discretă. ”Mai am și momente în care obosesc, dar oricum îmi fac de lucru, am treabă și nu stau să mă gândesc la partea asta, să iau în seamă”, mărturisea Daniela Crudu pentru Spynews.ro.

Fosta asistentă TV a preferat să se odihnească în această perioadă. În plus, a ales discreția, pentru a se bucura în tihnă de acest nou moment din viața ei. „Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță.

Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea”, a mai spus aceasta.

”Mă simt bine, totul decurge foarte bine, totul e foarte ok. Acum nu îmi mai doresc să mă expun foarte mult, să vorbesc, vreau să-mi văd de treaba mea. Pot în continuare să-mi văd de activitatea mea, sunt foarte nerăbdătoare să o strâng în brațe, abia aștept”, mai spunea bruneta, care este stabilită în Suedia. Daniela Crudu are o relație cu un bărbat român, însă nu a oferit detalii despre acesta. În ultimii ani, Daniela Crudu și-a câștigat existența pozând pentru Onlyfans, celebrul site pentru adulți.

Vezi și Ce fel de mămică vrea să fie Cruduța. Va continua sau nu să pozeze însărcinată pentru adulți? Ce spune iubitul ei despre asta

Citește și: Daniela Crudu este însărcinată! Cine este cel care o face mămică și când va naște vedeta