Filmările emisiunii „Survivor” au durat 6 luni, din ianuarie și până în iunie, dar de data aceasta, spre deosebire de anul trecut, prezentatorul Daniel Pavel a avut viață mai ușoară. Alături de el s-a aflat și iubita lui, frumoasa Ana Maria Pop, iar în ultima vreme cei doi au început să tot publice poze din perioada petrecută împreună pe plajele de la Marea Caraibilor.

Daniel Pavel și iubita, împreună în Dominicană

Sunt frumoși, îndrăgostiți și nu contenesc să își lase mesaje siropoase pe Instagram, în văzul tuturor: „Povestea noastră…atât de simplă”, scrie Ana în dreptul unor imagini cu ei plajă. Au locuit împreună în Dominicană, s-au distrat împreună, iar Ana l-a însoțit pe Daniel și la filmări, după cum se vede în imaginea în care tânăra joacă volei, iar pe margine se văd echipele de filmare de la PRO TV. Posibil ca experiența cu povestea anterioară de dragoste să-i fi fost învățătură de minte lui Daniel, căci de Marina, fosta iubită, s-a despărțit tocmai din cauza perioadei mari de timp, pe care a petrecut-o la filmări, la aproape 9.000 km depărtare de ea.

daniel-pavel-si-iubita-ana-maria-pop-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Cine este Ana Maria Pop, iubita lui Daniel Pavel

Ana Maria Pop este avocat de profesie, dar cursurile de actorie și de dezvoltare personală pe care le-a urmat i-au deschis ușile și către industria filmului. A jucat în filmul „Palatul Pionierilor” (2015), produs de Bobby Păunescu, pelicula fiind prezentă și la Cannes. Acum este chief operating officer în cadrul unei companii de real estate.

„Pasiunea pentru Drept a venit cumva din familie, ambii părinți terminând această facultate. Visam la o carieră în avocatură pentru că am simțit mereu că pot și trebuie să ajut oamenii să își facă dreptate. Totodată, notariatul îmi părea foarte static, iar cu partea de magistratură nu mă identificam. Pasiunea pentru avocatură a venit natural și din faptul că adoram dreptul penal. Viața m-a dus însă spre drept comercial, dreptul afacerilor, domeniul energiei și arbitraj comercial”, povestește Ana Maria Pop în cadrul unuii interviu pentru revista Luxury.

Citește și: Ce fericit e Daniel Pavel cu noua iubită! Culisele unei povești de dragoste care s-a născut odată cu Survivor!

Citește și: Anca Țurcașiu s-a pozat în costum de baie în Republica Dominicană. Fanii au reacționat imediat