Daniel Pavel și Anca, fosta lui parteneră, sunt un exemplu de „așa DA”. Relația lor de iubire s-a încheiat acum mulți ani, dar au rămas în relații excelente pentru fiul lor, Antoniu, în vârstă de 18 ani. Mai mult, prezentatorul de la Survivor a reușit să-și împrietenească fosta soție cu actuala iubită, așa că vacanțele petrecute împreună sunt o normalitate în viețile lor.

Miercuri, pe 5 aprilie, Daniel Pavel a scris un mesaj superb pe Instagram, de ziua fostei soții. „Întru mulți ani minunați și luminoși, Anca, de ziua ta. Fiul nostru, Antoniu Pavel, și cu tată-su din junglă îți urează să avem în continuare super team și să ne vedem nepoții”, a scris Daniel Pavel, alături de multe inimi și flori.

fosta-sotie-daniel-pavelSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Fanii i-au apreciat postarea și i-au lăsat comentarii și urări. „Domnule Dan, aveți toată aprecierea mea pentru faptul ca aveți o relație frumoasă și sănătoasă cu mama copilului! Multe cupluri care s-au separat nu reușesc sa facă asta, deși pentru copii este ideal! Big Like amândurora și apreciere partenerei dumneavoastră că înțelege și acceptă! Așa se comportă oamenii civilizați și educați! La mulți ani, doamnei!”.

Într-un interviu exclusiv Libertatea pentru Femei, Daniel Pavel ne spunea că profită de fiecare moment liber pentru a petrece timp cu fiul lui și cu mama acestuia. „Nu stau pe gânduri când e vorba despre a pleca din țară și a da o ”fugă” până în Viena să fiu alături de băiatul meu și mama lui. Relația tată – fiu este importantă pentru mine și îmi fac mereu timp pentru ea”.

Cine este Ana Maria Pop, iubita lui Daniel Pavel

Daniel Pavel are o relație de aproape doi ani cu Ana Maria Pop, care l-a însoțit în republica Dominicană, pe perioada filmărilor Survivor. Ana Maria Pop este avocat de profesie, dar cursurile de actorie și de dezvoltare personală pe care le-a urmat i-au deschis ușile și către industria filmului. A jucat în filmul „Palatul Pionierilor” (2015), produs de Bobby Păunescu, pelicula fiind prezentă și la Cannes. Acum este chief operating officer în cadrul unei companii de real estate.

„Pasiunea pentru Drept a venit cumva din familie, ambii părinți terminând această facultate. Visam la o carieră în avocatură pentru că am simțit mereu că pot și trebuie să ajut oamenii să își facă dreptate. Totodată, notariatul îmi părea foarte static, iar cu partea de magistratură nu mă identificam. Pasiunea pentru avocatură a venit natural și din faptul că adoram dreptul penal. Viața m-a dus însă spre drept comercial, dreptul afacerilor, domeniul energiei și arbitraj comercial”, povestește Ana Maria Pop în cadrul unuii interviu pentru revista Luxury.

Citește și: EXCLUSIV Daniel Pavel, cum nu îl vezi la Survivor: „Relația tată – fiu este importantă pentru mine și îmi fac mereu timp pentru ea”

Citește și: Ce fericit e Daniel Pavel cu noua iubită! Culisele unei povești de dragoste care s-a născut odată cu Survivor!