Pilotul de raliu a declarat pentru Antena Stars că acum regretă că a părăsit-o pe prima lui soție și s-ar întoarce la ea într-o clipă.

„Eu am avut două căsnicii la viața mea. Cu prima mea soție am făcut trei copii minunați și frumoși. Regret că mi-am lăsat nevasta, pe prima nevastă, pe Mihaela”, a mărturisit acesta.Ce i-a spus unul dintre copiii lui

Întrebat dacă fosta soție l-ar mai primi înapoi, pilotul a precizat că nu, dar este sigur că va încerca să se întoarcă la ea, deoarece regretă despărțirea. El a mai spus că este susținut de fiul lui ca să se împace cu mama acestuia.

„Nu mă mai primește, dar să știi că acum copiii mei s-au făcut mari și pot să am o discuție părintească și fiul meu cel mare mi-a propus așa: <>.

Și așa că dacă el merge pe vorba aceasta, așa o să și fac. Nu vreau să forțez nimic, pentru că vreau să fiu sigur că vreau să mă întorc la ea”, a mai spus bărbatul.

Daniel Onoriu a afirmat că dacă fosta lui soție, Mihaela, s-ar întoarce la el, el cu sigurață ar primi-o cu brațele deschise și s-ar împăca cu ea imediat.

„Dacă ea ar veni acum la mine, din toată inima aș spune da”, a declarat pilotul de raliuri, în exclusivitate pentru Antena Stars. Declarația vine la doar o zi distanță de când spunea că ar face orice să se împace cu Isabela, cea care i-a fost alături, la căpătâi, în cele 55 de zile în care a fost în comă.

Vezi și Soția lui Daniel Onoriu a spus adevăratul motiv pentru care divorțează de fostul pilot de curse: ”Nu îl iert indiferent de ce ar mai face”

Citește și:

Gala Premiilor Emmy 2022. Zendaya și Amanda Seyfried, printre marile câștigătoare. 7 actrițe celebre în rochii de vis, pe covorul roșu

Monica Tatoiu, dezvăluiri despre bărbații din trecutul ei. Vedeta a întreținut un bărbat: “Cu banii eram eu!”. Sfatul vedetei pentru femei