Scandalul dintre Daniel Onoriu și Isabela, fosta sa soție, pare că nu se mai termină. Cei doi au ajuns la divorț, după 6 ani de căsnicie, dar nici acum lucrurile nu s epotolesc între ei.

A încercat întâi să o recucerească, strigându-și iubirea pentru ea peste tot, apoi și-a găsit o iubită, cu care anunța logodna, pentru ca, apoi, să revină la dragostea pentru Isabela. Acum, pilotul de curse a aflat că fosta soție are un bărbat în viața ei și nu a putut rămâne indiferent.

Daniel Onoriu, primele declarații după ce a aflat că fosta soție, Isabela, și-ar fi găsit fericirea în brațele unui alt bărbat

Recent, Daniel Onoriu a reacționat, după ce ar fi aflat că fosta sa soție și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat.

„Până la vârsta ei, nu a muncit o secundă, cum crezi că ar angaja-o cineva? Când te duci să te angajezi, nu îți trebuie un CV? Am muncit colo-colo. Ea a muncit nicăieri. Nu e normal să ai în viață pe unul care are bani?

Ea, dacă n-a fost în stare să mă iubească pe mine, care sunt un romantic și un băiat cu bani, dar am avut ghinionul să fiu în comă două luni de zile și femeia a luat-o ușor spre alt bărbat.(…)

Uite că eu trăiesc și, în loc să mă îngrijească, pentru că încă sunt bolnav, imaginează-ți că mușchii mei nu mai există, s-au atrofiat…. În loc să mă îngrijească, ea se plimbă cu milionarul ei prin Thailanda.

Nici nu mă doare, am scos de la suflet. Eu știu că nu mă iubește de mult, ea nu știe să iubească ”, a spus Daniel Onoriu, pentru un post TV.

Daniel Onoriu ar fi aflat identitatea noului iubit al Isabelei

Daniel Onoriu susține că a aflat deja cine este noul partener al Isabelei. Totodată, fostul pilot de curse este de părere că respectivul, pe nume Andrei, nu e decât o nouă „victimă” a femeii.

„Ce părere? Are o față de copil din ăsta care a făcut bani din calculatoare. Bravo lui, felicitări lui! Pentru mine, săracul este o victimă de-a Isabelei! Dacă n-ar avea bani, se mai uita la el?

Nu știu cât o să stea cu băiatul acesta, poate să și mărite, dar vreau să îl anunț public pe băiatul acesta, Andrei îl cheamă… Săracul este o victimă a unei femei care pare inocentă la prima vedere, dar ea este, de fapt, un diavol”, a mai spus Daniel Onoriu.

Isabela Onoriu, pretenții financiare uriașe după divorț

Rebecca Onoriu, fiica lui Gabi Luncă și mătușa pilotului de curse, a declarat că toată familia este foarte dezamăgită de atitudinea pe care o are Isabela în ultima perioadă.

Potrivit acesteia, Isabela nu face decât să încerce să profite cu orice preț de situația în care se află pilotul de curse. Aceasta spune că fosta soție și-a exprimat deja pretențiile materiale, pe care le are în urma căsniciei pe care a avut-o cu Daniel Onoriu.

„Ea nu ține cont că Daniel este încă soțul ei și, mai mult decât atât, Daniel are un dosar medical de care chiar ea se văita că e mare și foarte greu. Dintr-o dată, Daniel prezintă un pericol pentru ea. Așa de mare e pericolul încât ea a ales să locuiască vis-a-vis de casa fiicei lui Daniel, pe aceeași stradă cu fiul lui Daniel și alți doi verișori!

Sigur că are pretenții financiare, doar nu credeați că nu-și urmărește interesele?! Nu sunt cerințe de partaj în urma divorțului jumătate-jumătate. A pus condiții să iasă pe plus cu mult mai mult!

Din păcate, părinții lui Daniel stau cu avocații și merg la întâlniri de mediere. Toată lumea e dezamăgită. Ții în casă o persoană cinci ani și persoana se dovedește a fi o străină!”, a mai declarat Rebeca Onoriu pentru click.ro.

Vezi și „A stat cu mine să-mi ia banii”. Daniel Onoriu o face praf pe Isabela: „A venit cu nimic, dar a plecat cu trei mașini pline” Replica celei care i-a stat alături cât timp el a fost în comă

Citește și:

Horia Brenciu și-a sărbătorit soția: „O iubesc și n-aș putea trăi fără ea”. Cei doi sunt împreună de 17 ani și cresc 4 copii

EXCLUSIV Marina Almășan, confesiuni amare: „Cel mai puternic am fost judecată pentru finalul casniciei mele cu Victor Socaciu”