Cântărețul Daniel Iordăchioae a trăit aventura vieții lui profesionale într-un mod incredibil. A fost să cânte la o înmormântare, în Ferentari. Însă nu oricum, ci chiar în groapa mortului. Întâmplarea s-a petrecut în urmă cu 18 ani.

M-am dus, dar nu pentru bani, ci din curiozitate. A fost aventura vieții mele profesionale… Priviți povestea asta ca pe un film. În dreapta imaginii, se vede un cort, în care avea loc o nuntă. La intrarea în cort, sunt unii cu săbii. Lângă cort, este ieșirea din curte, unde o țigancă își arată fundul. Lângă poartă, în curte, exact lângă intrare, e un mormânt. Lângă mormânt, e o groapă pentru unul ce urma să fie băgat acolo a doua zi. Eu, în groapă, cântând! Vă place imaginea asta? Facem tablou din ea? Așa ceva nu vreau să mai trăiesc vreodată… La un moment dat, unii se iau la bătaie în curte și eu o iau la fugă. Afară, însă, dau de bărbatul celei care era despuiată la poartă, care mă întreabă, pe un ton grav: „Unde pleci?” „Ăăăă… vreau apă!”. „Vino încoa’, că-ți dau eu apă!” Ăla era nașul de la nunta din cort, dar eu n-aveam nicio legătură cu nunta, pentru că fusesem chemat pentru mort, răposatul fiind un fan de-al meu, din câte am înțeles. Și uite-așa, după ce am cântat, am ajuns în cort, să beau și să mănânc. Vorba aceea: „Morții cu morții, viii cu viii!”, a povestit Daniel Iordăchioae.

Pe Daniel Iordăchioaie îl puteți vedea astăzi, 2 mai, în show-ul “Te cunosc de undeva!”, la Antena 1. Cântățrețul îl va întruchipa pe Dan Ciotoi, solistul trupei Generic.

Credit: Antena 1 (Mihai Stetcu)