“Mă încearcă multe feluri de emoții și sentimente când văd, dar mai ales știu cum se va face ediția aniversară de anul acesta a festivalului Mamaia. Vom vorbi, însă, pe larg despre asta la televizoare, după…Succes tuturor!”, anunța Daniel Iordăchioaie, pe Facebook, pe 25 august, în prima zi a Festivalului de la Mamaia.

Iată că, după încheierea evenimentului, artistul a revenit cu un mesaj dur. “Într-adevăr, Mamaia este Mamaia, însă afacerea de weekend-ul trecut NU este Mamaia!

Le-am transmis personal multor colegi că sunt niște eroi, reușind să facă lumea să îi aplaude în condițiile unei grotești organizări pe genunchi și a prezenței unei prezentatoare (Temișan noroc că era înalt, că altfel nu s-ar fi știut că e acolo) căreia, cel mai mult în viață îi place să se asculte vorbind… mult și gol.

Bișnița al cărei rezultat au fost cele trei seri de „festival”, a pornit de sus și s-a prăvălit pe scenă.

Nu a fost NIMIC național în incropeala de anul acesta, ci doar o afacere dubioasă care, deși putea să dea și roade artistice, a dat doar remușcări și regrete.

Trustul media care a „pregătit” acest an de Mamaia n-a binevoit să difuzeze în câteva decenii de existență NICIODATĂ acest gen de muzică. Nimic, nada, ioc! Păi dacă nu vă place muzica asta, de ce va năpustiți pe leșul ei ca vulturii? Ați vrut doar să vă umpleți buzunarele și de aici, chiar dacă n-aveți nicio treabă cu acest fenomen și acest gen de artă.

Notă către PR-ul acestui eveniment și, din păcate, către mulți alți vorbitori publici: ACEASTĂ EDIȚIE, a 60-a, NU ERA JUBILIARĂ!!! Jubileu=50 de ani!

O rușine și transmisia TVR2 care nu mai este nici pe departe ceea ce era TVR acum câteva zeci de ani. În concluzie, mă încearcă un regret că, fiind contemporan cu această sărbătorire, a 60-a, n-am fost lângă ea, însă și o bucurie că, din păcate, „lângă ea” ar fi însemnat pe acea scenă și nu mi-aș fi dorit!”, a scris Daniel Iordăchioaie pe contul personal de Facebook.


liana-stanciu-si-aurelian-temisanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Festivalul de la Mamaia, prezentat de Liana Stanciu, Aurelian Temișan și Corina Chiriac

După 11 ani de absență, Festivalul Național de Muzică Ușoară ,,Mamaia” a revenit în atenția publicului cu o ediție aniversară, care a marcat împlinirea a 60 de ani de la lansare. Evenimentul s-a desfășurat în zilele de 25, 26 și 27 august, în Piațeta Perla din stațiunea Mamaia, și a fost organizat de Centrul Cultural Județean Constanța ”Teodor T. Burada”, în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța și Primăria Municipiului Constanța.

Prezentatorii festivalului au fost Liana Stanciu, Aurelian Temișan și Corina Chiriac. Artiștii prezenți pe scenă, mulți cu trofee cucerite în trecut, la acest festival, au cântat șlagăre consacrate, alături de Orchestra Festivalului de Muzică Ușoară „Mamaia”, dirijată de Daniel Jinga.

În cele trei zile, pe scenă s-au perindat câțiva dintre cei mai iubiți și cunoscuți soliști autohtoni: Marina Voica (86), Corina Chiriac (73), Carmen Trandafir (48), Narcisa Suciu (48), Silvia Dumitrescu (63), trupele Voltaj, Cargo, Direcția 5, Proconsul și Holograf, Gabriel Cotabiță (67), Loredana Groza (53), Anca Țurcașiu (53) etc. Să nu-i uităm pe marii compozitori Marius Țeicu (78) și Horia Moculescu (86).

Fotografii: Facebook / Magic FM

Citește și: Festivalul Mamaia 2023, în imagini. Cum a fost ediția aniversară, după 11 ani de absență

Citește și: Corina Chiriac rupe tăcerea despre rivalitatea cu Angelea Similea!