Daniel Ilie şi Florin Măxineanu au creat trupa Terles Berles în 1999, în timp ce au făcut furori cu piesa „Tanga balanga”. Cu siguranță, fanii își amintesc de Varză și de la emsiunea Taxi Driver de pe Național TV. Până să ajungă în lumina reflectoarelor, Daniel Ilie a cochetat cu improvizația, câștigând 27 de premii cu brigada lui artistică și cu teatrul.

A făcut armata la trupe speciale, unde a mai prins două luni de munci agricole pe vremea lui Ceaușescu, dar și revoluția.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu”, cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, Daniel Ilie a povestit cum a fugit din armată să-și vadă iubita, cu pretextul că are acasă video, însă nu a reușit să mai facă rost.

„Toată unitatea mea, unii erau îmbrăcați în gunoieri etc, mă aștepta. A trebuit să anunțe la Marele Stat Major și mă căuta toată armata cu poliția. Dacă mă găsea Poliția înainte, mă duceau în dezertoriu doi ani. Unitatea mea de aia mă căuta ca să mă găsească prima, să anuleze toată treaba”

„Au venit cu Puiu, cu unchiul, cu tata, cu mașina m-au luat din Poiana Brașov, am venit la unitate, m-au băgat acolo, m-au ras în cap și m-au băgat la arest, am făcut 27 de zile de închisoare”.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –