Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Daniel Buzdugan este un mare fan al Greciei, iar fiecare vacanță preferă să și-o petreacă în această destinație turistică. Așa stând lucrurile, omul de radio are mai multe sfaturi pentru cei care își doresc să ajungă în acaestă destinație.

„Cred că cel mai important lucru atunci când mergi într-un loc, chiar dacă mergi cu maşina ta sau dacă zbori şi îţi închiriezi o maşină, să ai curajul să explorezi. Să vezi alte locuri în afară de hotel, pensiune sau unde te-ai cazat.

Să mergi pur şi simplu prin localităţi, prin sate, prin locuri care nu sunt evidenţiate de ghidurile turistice. Să ai curajul să intri în atmosferă. Să te comporţi ca un localnic, ba mai mult, să îi întrebi unde mănâncă localnicii şi acolo să mergi.

Pe mine asta mă impresionează, că orice localitate din Grecia are o tavernă unde se adună oamenii. Nu există la ei să nu ieşi să bei o cafeluţă, să mănânci ceva, socializarea este foarte importantă acolo. Asta ajută şi la sănătatea psihică, să faci parte din comunitate şi să fii acolo în „parea” cum spun ei, adică gaşcă.”, a spus Daniel Buzdugan pentru fanatik.

Am foarte mulţi prieteni în Grecia care au făcut facultatea la Iaşi”

Daniel Buzdugan a recunoscut că alege de fiecare dată Grecia, deoarece adoră simplitatea și atmosfera acestei țări.

„Atmosfera, simplitatea, faptul că nu trebuie să o anumită ţinută. În slapi, pantaloni scurţi şi un tricou eşti bine venit oriunde, nu te dă nimeni afară. E acea simplitate şi normalitate de care are nevoie sufletul nostru.

Nu mai zic de peisaje, de lumina care este cu totul şi cu totul specială în Grecia. Şi cerul parcă are altă culoare. Iar în cazul meu, prietenii pe care îi ştiu de o viaţă, de la Iaşi, din timpul facultăţii. Am foarte mulţi prieteni în Grecia care au făcut facultatea la Iaşi şi sunt foşti colegi de-ai soţiei, care au făcut medicina.”, a mai spus omul de radio.

Legi dure în Grecia pentru turiști. Ce este normal la noi, la ei poate fi ilegal!

Poți merge cu cortul și mânca de la supermarket

Daniel Buzdugan a dezvăluit și cum poți avea o vacanță de vis într-o asemenea destinație, cu bani puțini.

in-vacanta-in-greciaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

„În primul rând aud des „noi nu avem bani să mergem acolo”. Într-adevăr, un bilet de avion trebuie să plăteşti, dar se găsesc bilete atât pentru oamenii cu mai mulţi bani, cât şi pentru oamenii fără bănuţi.

Dincolo de treaba asta, diferenţa o face cazarea. Există Airbnb-ul, de unde îţi poţi alege cazarea în funcţie de bugetul pe care îl ai. De asemenea, sunt tot felul de locuri unde poţi să te duci şi să mănânci gyros sau souvlaki, care sunt foarte gustoase şi foarte ieftine. Nu trebuie să mergi seară de seară la taverne.

Astea cred că şi le poate permite oricine, dacă vrei să te simţi bine, să te bucuri de un peisaj, pentru că de asta te duci în Grecia. Cine te opreşte să mergi şi să mănânci de la un hipermarket, de exemplu? Îţi iei o cazare pe bugetul tău, nu neapărat hotel, şi îţi cumperi chestii pe care le poţi mânca şi în cameră şi la plajă.

Mai există nişte sate unde poţi merge cu cortul, îl montezi pe malul mării şi te bucuri cât ai chef de locurile acelea minunate. Poţi mânca chiar şi de 20 de euro pe zi, a mai spus vedeta.

Vezi și Cum a reușit Daniel Buzdugan să slăbească. La care din mese a renunțat complet și ce a descoperit pe timpul dietei

Citește și:

Anamaria Prodan, toată în aur! Cea mai mare extravaganță de până acum: „Sunt foarte fericită!” POZE spectaculoase!

Ricky Martin divorțează de soțul cu 13 ani mai tânăr. Artistul și Jwan Yosef au fost căsătoriți 6 ani și au patru copii