El a povestit de un episod din copilăria lui, când se îmbolnăvise foarte rău și nu putea să mănânce nimic din cauza bilei, nici măcar să bea apă, pentru că îi venea să vomite din nou. Mama lui l-a întrebat dacă vrea să mănânce ceva și el i-a cerut o portocală, iar tatăl său s-a dus și a făcut rost de două portocale, în miezul nopții,  deși era pe vremea comunistă în care la piață găseai doar mere.

Citește și: Mihaela Rădulescu, cele mai emoționante declarații, despre mama ei: „E iubirea cea mai stabilă din viața mea, alături de copilul meu…”

Scrie o carte despre viața lui

„Era pe vremea lui Ceaușescu, nu se găseau fructe de nici un fel, decât tradiționalele mere. Am vomit tot din mine. Au venit ai mei lângă mine, m-au păzit să nu mor. Bine, eu de mic eram dramatic. Mi-am luat rămas bun de la fratele meu, de la toată lumea. M-a întrebat  mama: Poți să mănânci ceva că n-ai mâncat nimic astăzi și de la asta tremuri și îți e rău. Nici apă nu puteam să beau că îmi venea să vomit din nou. Și a plecat tata undeva, nu știu nici acum unde s-a dus, vorbim de vremea lui Ceaușescu, și a venit cu două portocale. Nu știu de unde le-a adus și cum a făcut, dar știu că le-am mâncat. Și mă uitam la ochii fratelui meu, care nu mai văzuse nici el de mult timp portocale. Dar fratele meu nu a vrut să ia nici măcar o feliuță, mi-a lăsat mie totul. Mă urmărește și acum imaginea asta…Dar nu vreau să discut mai multe fiindcă îmi dau lacrimile și eu sunt de fier!”, a mărturisit Dani în emisiune.

„Mă îmbolnăvisem rău. Eram micuț. Am vomitat toată ziua și toată seara. Noaptea m-am trezit din nou. Nu mai aveam ce să vomit. Doar mă chinuiam. A venit mama în camera noastră si mi-a pus mana pe frunte. Jumate din treaba parcă era rezolvată. Nu puteam sa mănânc sau să beau apă. Mama ma întreabă ce simt că aș vrea sa mănânc. I-am zis ca aș vrea o portocală. I-am văzut reactia în ochii aia mari. A căzut cerul pe ea. În 80 și ceva nu existau  portocale. Pe ultima o văzusem cu 6-7 luni in urmă. Tata s-a îmbrăcat si a plecat. Era doua dimineața. S-a întors după un timp suflând greu. Avea doua portocale în mâna. Am mâncat una. Frate-miu nu s-a atins de nicio felie. Nu știu cum s-a putut abține. De treizeci de ani ma macină o întrebare: Cum au găsit portocale??? ”, a scris Dani și pe contul lui de faebook. Simpaticul matinal a mărturisit că va scrie o carte despre viața lui.

 

Citește și: