Dani Oţil s-a reîntâlnit cu fosta lui iubită, Mihaela Rădulescu, chiar în cadrul emisiunii pe care o prezintă, cu ocazia aniversării de 25 de ani a postului Antena 1. Cei doi au avut un schimb fabulos de replici în direct, matinalul făcând dezvăluiri amuzante despre diva de la Monaco.

„Ce mai faci, Dani?”, l-a întrebat Mihaela Rădulescu pe fostul iubit, acesta replicând în acelaşi stil: „Ce mai faci, Mihaela?”.

Neatza25A1 (13)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Fac bine, Mihaela. Îmi lipsesc mesajele tale. Mesajele din partea Mihaelei de-a lungul acestei emisiuni au venit în valuri”, a dezvăluit Dani. „Primele mesaje erau: . , a replicat prompt diva. După care . După care „, a mărturisit Dani Oţil, spre amuzamentul tuturor.

Mihaela Rădulescu a dezvăluit că deși pe vremuri se trezea cu noaptea în cap să urmărească emisiunea fostului ei iubit, acum nu mai este matinală. Cu toate acestea, frumoasa vedetă a spus că abia așteaptă să-l vadă pe Dani însura.

„Să mă ţii la curent ce mai faci, când te însori, că de-abia aştept”, i-a zis diva de la Monaco lui Dani.

Dani Oțil a mai avut însă o curiozitate despre fosta lui iubită. Matinalul a vrut să știe dacă prăjiturile Mihaelei Rădulescu sunt la fel de bune ca pe vremuri când avea mereu acces la ele, pesemne acesta fiind unul dintre lucrurile care îi lipsesc din relația cu celebra prezentatoare. „Mihaela, mai faci prăjituri ca pe vremuri. Care e ultima prăjitură care ți-a ieșit ultima dată”, a spus Dani.

Citește și: