Cei doi soți au strălucit în ținutele alese. Dani Oțil a îmbrăcat un costum bleu și o cămașă neagră, în timp ce soția lui s-a îmbrăcat de asemeni în costum, dar unul de un roz puternic, îndrăzneț, cu un decolteu adânc. La petrecere, vedeta a renunțat la sacou, rămânând într-un top scurt, care i-a subliniat talia, incredibil de subțire dacă ții cont că, practic, abia a născut.

Totul a decurs perfect la petrecerea organizată în secret în cinstea lui Luca Tiago, după cum au anunțat părinții săi pe Instagram.

În urmă cu o lună, Gabriela Prisăcariu aducea pe lumea primul ei copil. Botezul a fost organizat în mare grabă, pentru că de astăzi intră în vigoare noi restricții, care interzic desfășurarea evenimentelor private, așa cum sunt și botezurile.

”Mergem la botez”, a spus Gabriela Prisăcariu pe pagina personală de Instagram, în drum spre biserică.

Ulterior, părinții au postat mai multe imagini pe rețelele de socializare, inclusiv din momentul în care micul Luca este introdus în cristelniță. Tortul a fost cu adevărat interesant, la fel decorul de basm, pastelat, de unde ursuleții nu au lipsit.

de-al-botezSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Poate cel mai frumos instantaneu este însă cel în care Dani Oțil își ține în brațe băiatul – îmbrăcat într-o salopetă neagră și o cămașă albă. Atitudinea prezentatorului TV, cu ochii închiși, strânși, și cu fața lipită de cea a băiatului său, nu mai lasă loc de comentarii. Luca e un copil iubit și foarte așteptat de către vedetă. Să nu uităm că Dani Oțil a devenit pentru prima oară tată la peste 40 de ani.

Vezi și Gabriela Prisăcariu, atacată crunt de către fane, pentru că se laudă cu cât de repede a slăbit. Reacția promptă a soției lui Dani Oțil

Citește și:

Cine e persoana care i-a înmânat arma lui Alec Baldwin? Anunțul făcut de actor

Actorul Alec Baldwin a făcut primele declarații. Cine i-a dat arma gresită?