Dani Oțil și frumoasa lui soție, Gabriela Prisăcariu, își trăiesc la maximum povestea de dragoste și de familie, mai ales după apariția lui Tiago. Prezentatorul TV imortalizează fiecare moment pe rețelele de socializare, iar de această dată a postat o fotografie cu fiul lui, dar și un mesaj emoționant pe măsură.

dani-otil-si-fiul-luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Dani Oțil, mesaj peste ani pentru fiul lui, Luca Tiago

Concret, prezentatorul TV îl roagă pe fiul său ca, atunci când va ajunge la vârsta de 20 de ani, să îl sune din când în când.

Dani Oțil a mărturisit că poartă cu el un regret de multă vreme, asta pentru că, atunci când era tânăr, nu își suna părinții prea des. Acum regretă acest lucru, dar nu mai poate da timpul înapoi.

Dani Oțil îl sfătuiește pe fiul său să nu îl ia drept exemplu și să își facă timp pentru a-l suna, peste ani.

”Las și io asta aici, tată, ca peste 20 de ani sa fim siguri ca ma mai suni. Nu e obligatoriu. Peste 20 de ani o sa ai fix cât aveam eu acu 20. Exact când am început sa îi sun pe ai mei mai rar. Si tot mai rar… Eu timpul nu îl mai pot da înapoi. Tu nu face ca mine, tată.

Eu nu o sa te deranjez. Nici tata nu m-a deranjat. Da tu sună-mă la sfârșit de vară sa refacem poza asta. Tu vei fi tot mai înalt…io tot mai strâmb. De la un punct mă voi ține eu de tine. Sper sa îți fiu până atunci sprijin.

Las poza asta aici… Ca într-o sticla. Pana pe 2042…”, a scris Dani Oțil pe rețelele de socializare.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, despre un al doilea copil

Gabriela Prisăcariu și soțul ei au organizat o serie de întrebări pe Instagram, iar fanii au fost curioși să afle dacă cei doi se gândesc deja la al doilea copil. Prezentatorul TV și frumoasa lui soție au evitat să ofere un răspuns concret.

”Asta este o întrebare foarte bună (n.r. dacă mai vor un copil), dar nu… răspund.”, a spus Dani Oțil secretos pe Instagram.

Vezi și Fiul lui Dani Oțil învață să înoate, la nici măcar 10 luni! Ce încântat e cel mic de apă! Imagini fabuloase!

Citește și:

Andreea Esca, mesaj emoționant de ziua fiicei sale. Alexia Eram a împlinit 22 de ani! Surpriza de la miezul nopții!

S-a îndrăgostit pentru totdeauna de zonă! Laura Cosoi și-a cumpărat casă în Maramureș! Vedeta a spus ce planuri are acolo