Pentru noul sezon X Factor, care începe în această seară, de la 20.30, la Antena 1, juratul Horia Brenciu are gânduri mari. Vrea să-i găsească o parteneră lui Dani Oțil și să-l însoare. Astfel că eforturile simpaticului cântăreț și membru al juriului se vor concentra in direcția căutării celor mai atrăgătoare concurente din acest an, posibile iubite pentru prezentator.

Eu vreau să dau iubire tuturor”, spune Horia. Colegul de prezentare al lui Dani, Răzvan, are o părere clară despre toată această poveste: „Brenciu vrea să-l însoare pe Dani pentru că el e naș de profesie.” Mai mult decât atât, o va avertiza pe Delia că se așteaptă ca aceasta să facă și ea un copil: „Tu concentrează-te să faci copii. De Dani mă ocup eu. Dacă faci băiețel, o să-l cheme Horia și il botez eu”, glumește acesta.

Schimburile de replici dintre jurați și prezentatori vor da naștere unora dintre cele mai efervescente momente pe scena X Factor în acest sezon. Încă din prima ediție, Horia Brenciu va fi cu ochii-n patru și își va lua în serios rolul de pețitor. Iar primele concurente pe care le are în vedere sunt două italience, venite să cucerească publicul din România și să arate cât de bine cântă.

Credit foto: Antena 1

Prezentatorii și juriul X Factor

Noul sezon X Factor aduce noi reguli în concurs și dă publicului puterea de a decide și de a fi al patrulea jurat al show-ului. Așa se face că anul acesta, pentru a trece de etapa audițiilor, concurenții au nevoie de 3 DA. Dintre cei care vor primi trei răspunsuri affirmative, publicul poate să își voteze favoritul, astfel că cel care primește cele mai multe voturi este salvat de Bootcamp și merge în prima gală live. Telespectatorii au la dispoziție 24 de ore să își voteze favoritul, cu ajutorul aplicației X Factor România, care poate fi descărcată din magazinul de aplicații și care este disponibilă în variant IOS și Android.

Credit foto: Antena 1

Delia și Horia Brenciu

 

Credit foto: Antena 1