Aflați în vacanță în Maldive, cei doi s-au fotografiat într-o postură tandră și sexy. Gabriela, care are un sân dezgolit, este protejată, peste piept, de o mână a iubitului ei, astfel că internauții curoși nu pot vedea mare lucru în afară de picioarele și talia zvelte ale modelului.

Fotografia a strâns aproape 20.000 de aprecieri. Printre cei care nu s-au lăsat impresionați a fost Mircea Badea, care se întreba cine a realizat instantaneul intim.

Chiar Dani Oțil a fost cel care i-a răspuns, acesta explicând că s-au pozat singuri, cu ajutorul unui mic trepied pe care a fost susținut telefonul.

Iar pentru că fotografia nu a avut impactul așteptat, Dani și Gabriela au reeditat-o într-o maniera amuzantă, schimbând rolurile și îmbrăcămintea. Astfel, matinalul de la Antena a îmbrăcat costumul de baie roșu și sexy al iubitei sale. A defilat lasciv (atât cât a putut, în hohotele de râs aleGabrielei) și, la final, cei doi au refăcut scena din poza anterioară, schimbând rolurile.

fotografia-initialaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Ce-a ieșit e un spectacol total! De altfel, suma vizualizărilor pentru postarea parodie aproape că ajunge la 225.000!

Vezi și Ce spune Mihaela Rădulescu despre iubita lui Dani Oțil: ”Eu vreau să știu dacă și viitoarea soție îmi mulțumește”

Citește și:

Soția lui Lucian Mîndruță și-a făcut vaccinul anti-COVID-19. Cum s-a simțit la 24 de ore după vaccinare?

Cum arăta Andreea Marin acum ”un sfert de secol”. Imagine de colecție de la primul ei loc de muncă la TV