Îmbrăcați rafinat, ea într-o rochie de mireasă spectaculoasă, el într-un costum deschis la culoare, emoționați și extrem de îndrăgostiți, pe cale să devină părinți, cei doi și-au spus ”da” chiar azi, în scurt timp urmând și petrecerea.

Gabriela Prisăcariu a purtat la eveniment o bijuterie masivă, spectaculoasă, în formă de fluture.

dansul-mirilorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

O petrecere restrânsă va avea loc chiar la restaurantul pe care Dani Oțil îl deține în București. Bucătarul chef va fi Nicolai Tand, colegul lui de emisiune de la Antena 1.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu plănuiau să se căsătorească încă din 2020, după ce-și anunțaseră logodna în luna ianuarie a anului trecut, dar pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap. Între timp, cei doi au aflat și că vor avea un băiețel, așa că au decis să grăbească puțin lucrurile și să devină o familie înainte ca cel mic să vină pe lume.

”Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi.

Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză.

Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, declara Gabriela Prisăcariu.

Vezi și Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se pregătesc de nuntă? Dezvăluirea făcută de Gabriela

Citește și:

Fiica lui Alain Delon s-a căsătorit, în secret. Anouchka a dat vestea pe Instagram

A încercat să-și șteargă câțiva ani de pe chip, însă nu a reușit decât să se mutileze. Meg Ryan este astăzi de nerecunoscut