Matinalul de la Antena 1 a început anul într-un cadru de vis. Acesta și iubita lui au petrecut Revelionul în Mexic, pe plajă, potrivit imaginilor publicate de cei doi pe rețelele de socializare.

Dani Oţil, Revelion exotic în Mexic cu iubita. Ce îndrăgostiți suntSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Dani Oțil pare că se înțelege de minune cu iubita lui, fotomodelul  Gabriela Prisăcariu,  alias „Miss Funduleţ’, cei doi părând foarte fericiți și îndrăgostiți, iar în ultima vreme au tot apărut zvonuri că anul acesta ei vor merge în fața altarului.

După despărțirea de Mihaela Rădulescu cu care s-a iubit șase ani de zile, prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan şi Dani’ nu s-a mai afișat în public, la braț cu nicio femeie, preferând să fie discret cu viața lui sentimentală. Însă, acum pare că, în sfârșit, și-a găsit fericirea,  alături de Gabriela.

Dani și superba blondă au o relație de mai bine de un an. Primele zvonuri legate de povestea lor de iubire au apărut în luna ianuarie, anul trecut, când cei doi și-au postat fotografii asemănătoare din vacanța lor în America de Sud, iar acum cei doi nu se mai ascund deloc.

Gabriela Prisăcariu  a devenit cunoscută după ce a câștigat în 2015 concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu’ de la Kanal D.

Citește și: