Ei bine, matinalul are câteva reguli de la care nu se abate niciodată. Tocmai faptul că e nevoit să se trezeasca de dimineață în fiecare zi îi cam face și programul de peste zi. Dar e perfect împăcat cu asta, pentru că succesul nu poate veni decât cu prețul unor sacrificii. Iar faptul că în viața lui a venit și un copil, după căsătoria cu Gabriela Prisăcariu, îi cam vine mănușă. Dar iată despre ce reguli de viață este vorba.

Recent, partenerul de pe ecran al lui Răzvan a vorbit despre stilul de viață sănătos pe care îl are de multă vreme și pe care îl respectă cu strictețe, pe cât posibil. Pentru că viața lui e agitată ca a oricărui părinte de copil mic.

Prezentatorul TV susține că nu pierde niciodată nopțile și se culcă foarte devreme. În primul rând jobul îl obligă la un astfel de program, dar nu doar că s-a obișnuit, ci chiar îi place un astfel de program. În plus, recunoaște el, nici nu este extrem de sociabil.

”În trei sferturi din seri nu adorm după ora 11:00, dar adesea adorm și mai devreme. Și țin foarte mult la un scurt somn de după-amiază, măcar o dată la cinci zile. 25 de minute îmi ajung.

Este un ”power nap”… Chiar și 12 minute… Țin foarte mult la treaba asta cu somnul. De ce? Nu pentru că mă simt obosit sau poate casc la emisiune. Țin pentru că nu sunt ager. Și când nu ești ager în live, lumea te consideră prost.

Este o chestiune de viteză și pot să par prost pentru că nu îmi vine pe moment ideea”, a recunoscut el extrem de sincer, conform Antena 3 CNN.

Nu îmi prea plac oamenii”

”Mie nici nu îmi place șprițul, nu am o viață socială, nu îmi prea plac oamenii și mi-a fost mai ușor să fac lucrul acesta. Lui Răzvan i-a fost mai greu. El foarte mulți ani mai ieșea, mai stătea de vorbă cu oamenii, lui îi plac foarte mult oamenii și discuțiile lungi, și lui i-a venit mai greu. Dar și el și-a făcut același program, pentru că încercăm să facem performanță. Pentru că altfel nu ne luăm salariile.

Deci țin foarte mult la adormitul seara, devreme. Acum, de când am copil, este mult mai simplu.”, a precizat Dani Oțil.

Dani Oțil, imagini rare cu mama și cu fratele lui: „Ai numărat câte poze ai cu părinții?”

Iar mai tânăra lui soție pare să nu aibă nimic împotrivă. Deocamdată familia le e suficientă, mai cu seamă că Luca Tiago e suficient de zglobiu cât să umple casa.

cel-mai-bine-se-simt-in-treiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Lua Tiago abia a împlinit 2 ani

Dani Oțil, în vârstă de 43 de ani, și Gabriela Prisăcariu, model, mai tânără cu 12 ani, sunt părinții unui băiețel care recent a împlinit 2 ani. Luca Tiago s-a născut în 11 septembrie 2021.

Fiul lui Dani Oțil a împlinit doi ani și a avut o petrecere ca în basme. Imagini cu toată familia

Vezi și Ce socri simpatici are Dani Oțil! La nuntă, Gabriela și părinții ei „au rupt” ringul de dans. Imagini cu cuscrele, în rochii elegante dar și Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, nuntă ca în povești. Mireasa lui Oțil, absolut superbă. Imagini de la petrecerea de la piscină

Citește și:

Ce a anunțat Diana Enache, înainte de a deveni mamă: „Toate iubirile încep și se termină acolo”. Cum a pozat, gravidă în luna a noua

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au anunțat când se căsătoresc. Detalii despre nuntă: ”Vom dansa primul dans al vieții noastre împreună”