Gabriela Prisacariu este însărcinată. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp pe rețelele de socializare, unde au publicat și prima imagine cu burtica de gravidă. Fanii au reacționat imediat și i-au felicitat.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Instagram a lui Dani Oțil în stilul său caracteristic. Mesajul este unul plin de umor, însă în spatele lui se ascund emoțiile și trăirile viitorilor părinți.

gabirela-e-insarcinataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

„Pt toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: cand faceți un copil… Pt toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pt toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca sa vada si bebelușii insule… Pt toți…

hai ca am glumit…nu pt voi… Ci pentru noi…o sa avem un copil.

Am decis sa spun aici, pt ca in curând mi se va vedea burta si se vor face speculații. Promit sa ma refac repede”, a scris prezentatorul TV pe Instagram.

Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Ei s-au logodit anul trecut, pe o plajă, înMexic. Dani Oțil i-a adresat marea întrebare, la care tânăra, de profesie model, a răspuns emoționată cu „Da”.

De asemenea, și Gabriela a făcut și ea anunțul pe pagina ei, unde le-a spus fanilor că acceptă provocarea de a le arăta că va arăta foarte bine și după sarcina.

„ Am tot primit mesaje de genul : “sa te vad dupa ce faci un copil daca o sa mai arati asa!” Challange accepted!#babyloading  ”, a scris Gabriela.

Prima care a reacționat a fost Ramona Olaru, care se pare că se gândește și ea să devină mămică. „Mno… acuma tre’ sa ma grabesc si eu!:)) Ati pus presiune pe mine!”, i-a scris imediat Ramona. Dar nici Gabriela nu s-a lăsat mai prejos și i-a dat și ea replică: „Sa nu fiu singura grasa!. Dialogul dintre cele două i-a făcut pe fani să râdă în hohote.

Kate Middleton, o femeie nemiloasă care visează să ajungă regină. Acuzații grave la adresa ducesei

Codin Maticiuc și povestea pumnului celebru pe care voia să i-l dea lui Michael Douglas: „A fost ca un fetiș”