Dani Oțil s-a însurat la 40 de ani cu logodnica lui mult mai tânără, Gabriela Prisăcariu, care este însărcinată cu primul copil al prezentatorului tv.

Dani Oțil este foarte fericit alături de Gabriela Prisăcariu. Cei doi se pregătesc de venirea pe lume a primului lor copil, dar până atunci prezentatorul TV a făcut pasul cel mare și și-a dus iubita în fața altarului, devenind sâmbătă, pe 15 mai, domnul și doamna Oțil. Cei doi s-au cununat civil, iar întregul eveniment a avut loc la restaurantul lui Dani, unde au organizat o ceremonie în aer liber. Ei au sărbătorit într-un cadru restrâns, alături doar de cei mai buni prieteni și de rudele apropiate, dar s-au distras pe cinste. Imediat după fericitul eveniment, matinalul a făcut dezvăluri chiar în emisiunea Neatza, spunând că nu s-a schimbat nimic și totul e la fel.

„Doamnelor, domnilor, se vede cu ochiul liber că suntem mai mulți căsătoriți în emisiune. (..) Probabil voi fi împus, că nu am avut sarmale, dar nu a fost o nuntă. A fost teambuilding, din 42 de câți am fost noi, plus fiecare cu cine a venit, am fost doar rudele noastre și voi (n red. cei din platou). Dar fiind garden party și fiind doar cu voi și rudele mele apropiate, Bobonete fiind pe listă. Am zis că e garden party și am terminat la 21.30, frumos, cu toate că unii au tra cu dinții să se termine la 21.50. Accept toate răutățile, vă anunț că este tot asa, și căsătorit și nu. Eu de ce nu am liber azi de la muncă?”, a spus Dani Oțil.

Dezvăluirea făcută de Gabriela Prisăcariu după nunta cu Dani Oțil. Cum îl cheamă, de fapt, pe prezentatorul TV?

„Nu vă pierdeți speranța. Mi-au scris o grămadă de femei că acum că s-a căsătorit Dani speră în cazul ăsta că mai au și ele o șansă, ele având tot parteneri Fecioare și așteaptă de ani bune să fie luate. Și au zis că dacă te-ai însurat tu, le-a revenit speranța”, a spus și Bianca, prezentatoarea rubricii de Horoscop.

Deși acum e un bărbat însurat și în curând va deveni tătic, Dani Oțil nu s-a putut să se abțină și a făcut în cadrul emisiunii și o referire la Mihaela Rădulescu, cu care a avut o relație timp de aproape cinci ani și pe care Dani a iubit-o foarte mult. Aa vorbit despre diva de la Monaco, după ce a dezvăluit că unele admiratoare sau foste iubite au plâns sâmbătă când au aflat că el a renunțat la burlăcie și s-a însurat.

„Apropo de asta, am auzit că ieri a fost și un pic de doliu într-o parte a Bucureștiului și că s-a plâns. Dacă vreți să faceți o depunere de flori, la restaurant se poate întâmpla, faceți acolo un colțișor. Adică sunt probabil unele care au înghițit în sec, așteptându-mă chiar și până la 40 de ani”, a spus amuzat Dani, adăugând amuzat făcând referire la Mihaela: „ Se pot depune flori, apropo, și la Monaco, că e cursă acum. E cursă la Monaco”. Colegii de platou au reacționat imediat și și-au dat coate sau au izbucnit în râs.

Și asta, pentru că la scurt timp după ce imaginile de la nunta lui Dani au apărut pe rețelele de socializare, Mihaela a publicat o imagine pe Instagram, lăsând de înțeles că are o zi proastă.

”Asta este pentru cei care cred că au parte de o zi proastă…Zâmbește tristeții, oamenilor nervosa sau celor singuri / adună gunoiul din iarbă / plantează un copac sau o plantă / refuză să mai folosești paharele din plastic / donează sânge / petrece măcar o oră la un orfelinat sau la un centru de bătrâni / Fă o mica donație / gândește-te cât de norocos ești chiar în acest moment, cu lucrurile pe care le ai acum în jurul tău / Nu mai ai cum să te simți la fel de mizerabil după ce faci un bine celor din jurul tău sau naturii sau… chiar ție.”, a postat Mihaela Rădulescu în mediul online.

Citește și:

Cum arată Alessandra Stoicescu în costum de baie. Prezentatoarea TV s-a întors din Maldive

Cum se înțeleg Răzvan Simion și Dani Oțil? Iată cum au fost surprinși cei doi