Dani Oțil împlinește 41 de ani, iar momentul nu a putut fi trecut cu vederea nici pe rețelele de socializare de către Gabriela Prisăcariu. Aceasta i-a făcut o urare specială pe contul său de socializare, publicând pe InstaStories următorul mesaj: ”La mulți ani soțului meu frumos”, alături de o fotografie în care ea îl sărută pe Dani, iar vedeta e burtica ei.

La rândul său, Dani Oțil a postat pe contul său de socializare un filmuleț cu tortul aniversar, unul cu multe bomboane mici și colorate. El este reprezentat de o bomboană gigantică ce tronează pe tort, iar Gabriela de o alta, și mai mare, rotundă și ”gravidă”, care odihnește lângă tort.

Tot pe rețeaua de socializare a postat și o înregistrare cu el, înainte de prânz, în care desface șampania.

”Tort și șampanie la micul dejun! Îmi place foarte mult să fie ziua lui Dani!”, este auzită Gabriela rostind pe fundal.

Modelul s-a rugat de Dani să-i dea și ei măcar o guriță de șampanie, dar acesta a fost de neînduplecat.

Dani nu e singurul sărbătorit din familie. Prezentatorul TV are o pisică, pe care a făcut-o vedetă pe rețelele de socializare. ”E și ziua lui Gălușcă”, a anunțat Dani, explicând că chiar în urmă cu un an a găsit-o pe stradă, a luat-o acasă și a decis ca aceasta e și ziua ei.

sampania-aniversara-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Curând, familia va fi și mai numeroasă, Gabriela urmând să aducă pe lume un băiețel.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit soț și soție în urmă cu doar câteva luni, atunci când într-un cadru foarte restrâns și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă, după care au dat o petrecere pe cinste la restaurantul pe care prezentatorul îl deține.

Nașii celor doi au fost nimeni alții decât Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, iar alături de Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au fost rudele, cei mai buni prieteni și colegii.

Vezi și Dani Oțil a apărut cu „burtă de gravidă” în emisiune, după ce a primit o pedeapsă de la Gabriela Prisăcariu. Mesajul prezentatorului

Citește și:

Ana Ularu, despre ce i-a interzis Keanu Reeves când au filmat împreună

Doru Stănculescu a murit. Cântărețul de muzică folk a fost găsit fără suflare în casă