George Buhnici a inflamat toată România cu declarațiile sale scandaloase, la adresa femeilor. Într-un interviu pentru Antena Stars, el a trimis femeile la sală, pentru a nu se afișa la mare cu celulită și cu vergeturi. Mai mult, derapajul lui George Buhnici a căpătat proporții greu de digerat, atunci când și-a dat exemplu propria soție, pe Lorena Buhnici (40 de ani), despre care a spus că „arată ca o minoră”. „Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, l-a întrebat George Buhnici pe reporter.

Bloggerul a oferit explicații în două rânduri, prima oară, în scris, apoi într-un material filmat, în care își prezintă scuzele. Dar iată că scandalul pe care l-a creat e departe de a se stinge. Azi (28 iulie), Dani Oțil l-a ironizat pe Instagram pe George Buhnici și a scris un comentariu care, cel mai probabil, va face și el vâlvă, pe Internet. Deși orice glumă la adresa minorelor ar trebui să înceteze, mai ales după derapajul lui Buhnici, Oțil a folosit acest teren atât de sensibil, pentru a sublinia că soția lui „NU ARE corp de minoră”, ci este o apariție voluptuoasă. Reamintim că George Buhnici a vrut să trasmită că soția lui „arată ca o minoră”, întorcând-o pe toate părțile în fața camerei de filmat.

Citește și: 5 indicii că George Buhnici a gândit ca la manual spovedania filmată. De ce s-a îmbrăcat în negru, de ce a ales să se filmeze

Postarea lui Dani, de pe Instagram

Dani Oțil, ironii în „scandalul Buhnici”

Astfel, în dreptul unei imagini de pe Instagram, cu soția lui, Gabriela Oțil, care apare „îmbrăcată” sumar, într-un costum de baie portocaliu, Dani a scris: „Noroc că nu are corp de minoră”. A pus imediat emoji care să indice că e ironic și glumeț, iar fanii s-au holbat mai mult la formele Gabrielei decât la ceea ce a scris el. Și nimeni nu a părut ofensat de comparația folosită. Dani și Gabriela sunt cunoscuți pentru schimbul de glume pe care îl fac în online, unul cu celălalt, iar Gabriela s-a obișnuit să încaseze sarcasmul și ironiile soțului ei.

gabriela-prisacariu-otil-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și: VIDEO Spovedania lui George Buhnici: „Iertați-mă, doamnelor! Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier, fără pic de minte în cap”

Citește și: Derapajele lui George Buhnici. Blogger-ul nu e prima abatere. A comis-o cu războiul din Ucraina: „Să nu mai mănânc desert azi că cineva suferă undeva?”