Dani Oțil pare că se înțelege de minune cu iubita lui, fotomodelul  Gabriela Prisăcariu,  alias „Miss Funduleţ’.  După despărțirea de Mihaela Rădulescu cu care s-a iubit șase ani de zile, prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan şi Dani’ nu s-a mai afișat în public, la braț cu nicio femeie, preferând să fie discret cu viața lui sentimentală. Însă, acum pare că, în sfârșit, și-a găsit fericirea,  alături de Gabriela.

 

GabrielaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Dani și superba blondă au o relație de câteva luni. Primele zvonuri legate de povestea lor de iubire au apărut în luna ianuarie, când cei doi și-au postat fotografii asemănătoare din vacanța lor în America de Sud, iar acum se pare că nu se mai ascund.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au fost împreună în vacanță în America de Sud

 

Vedeta Antena a postat pe contul lui de Instagram o imagine în care stă în brațele iubitei lui, iar Gabriela a postat și ea o fotografie în care Dani stă culcat în iarbă și o ridică pe Gabriela în brațe deasupra lui. Imaginile i-au uimit pe fani, întrucât cei doi s-au ferit până acum să se afișeze împreună, iar reacțiile au început să curgă.

„In sfârșit, Dani, ai făcut pasul. Zicea lumea că ții doliu după Mihaela!”, „In sfârșit! Să te țină pe vecie…”, „Mai frumos nu se putea”, „Sunteți deosebiți”, Ce transformare la Dani! Din Grinch l-ai făcut să devină un îndrăgostit etern. Te felicit pentru tot”, „Cei mai frumoși și fericiți”, au scris internauții, precizând că matinalul pare mai îndrăgostit ca oricând.

Mai mult, Gabriela a venit și în emisunea iubitului ei, unde Răzvan s-a ținut de glume și a dat bătut apropouri legate de relația celor doi, întrebându-i pe când nunta sau că ce frumos le stă în brațe cu copii.

Gabriela Prisăcariu  a devenit cunoscută după ce a câștigat în 2015 concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu’ de la Kanal D.

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu s-au despărțit în 2014, după o relație de 6 ani.

Citește și: