Toată lumea îl recunoaște pe Dani Oțil, care apare la TV de peste 20 de ani, dar puțini îl știu pe fratele lui mai mare cu 4 ani, Dorin. Prezentatorul de la Neatza a publicat pe Instagram două poze rare cu fratele și cu mama lui, alături de un mesaj care te pune pe gânduri.

„Ai numărat câte poze ai cu părinții? Ai numărat de câte mai ai timp?”. Imaginile publicate de Dani sunt una din prezent și una de acum 35 de ani, când el și fratele lui erau copii. Mai exact, Dani avea atunci 7 ani, iar Dorin, 11.

dani-otil-frate-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ce relație are Dani Oțil cu fratele lui

În iulie anul trecut, de ziua fratelui său, Dani Oțil i-a făcut acestuia o urare publică, în cadrul emisiunii matinale de la Antena 1. Potrivit lui Oțil, între el și fratele lui nu a fost o relație tocmai strânsă încă din copilărie. Lucrurile s-au schimbat, însă, iar prezentatorul TV a recunoscut că își admiră mult fratele.

„Azi e ziua lui frate-miu. Eu nu-i spun niciodată la mulți ani lui frate-miu (în emisiune – n. red.), pentru că nici nu se uită la emisiune, nici nu știu dacă știe că mă ocup cu asta. Mulțumesc că m-ai bătut în clasa a 5-a ca să nu mai fumez. Deci, la mulți ani!

După, mi-am dat seama că frate-miu este aceeași zodie ca Ramona (n.r. Ramona Olaru), d-aia ne înțelegem așa prost. Noi am avut o relație deschisă, atât de deschisă, încât unul a trebuit să plece și asta m-a adus aici, la televizor”, declara Dani Oțil anul trecut, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Citește și: Ele sunt staruri mondiale, dar pe surorile lor nu le cunoști. 7 vedete feminine și rudele care preferă să stea în umbră

Dacă acum au o relație bună, în copilărie lucrurile nu stăteau așa. Dani Oțil povestea că nu se înțelegeau deloc, motiv pentru care abia puteau locui împreună.

”Eu cu frate-miu eram… eu nu ştiu cum am putut să rezistăm în aceeaşi cameră fără să ne omorâm. După, relaţia s-a super sudat. E cu patru ani mai mare. Eu nu sunt prieten cu frate-miu pe Facebook. Ce oi fi eu aşa sălbatic? (…)

Ar trebui măcar să îi accept cererea de prietenie. Pentru mine, el a făcut cele mai importante lucruri în viața mea. El m-a învățat să fumez, el m-a bătut să mă las!”, spunea Dani Oțil. Dorin este „om la casa lui”, căsătorit și cu copil. A ”furat startul” și și-a întemeiat familia înaintea celebrului său frate.

dani-otil-nunta-1111SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 4 / 10

Dani Oțil s-a cununat religios cu Gabriela pe 30 iulie 2023

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și soție. Doamna Oțil a fost o mireasă superbă, iar mirele nu s-a lăsat mai prejos. Fiul lor, Tiago, le-a fost cavaler de onoare, iar nași, aceiași prieteni buni, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au cununat la Mănăstirea Cașin, din Capitală, iar petrecerea a fost organizată la un local cu piscină, pe malul lacului Buftea.

Citește și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, nuntă ca în povești. Mireasa lui Oțil, absolut superbă. Imagini de la petrecerea de la piscină

Citește și: VIDEO de senzație! Dani Oțil și soția lui dansează cu foc pe celebra manea „Toate diamantele”, cântată de Luis Gabriel. Cum a fost la petrecerea Gabrielei Prisăcariu