El și-a luat în serios rolul de tătic și împărătășește acest lucru și fanii lui de pe rețelele de socializare, unde recent a publicat o imagine adorabile cu micuțul.

Dani Oțil a postat recent o fotografie emoționantă în care își ține fiu, la piept, atârnat într-un marsupiu. Se pare că prezentatorul își imbină rolul de tătic și cu alte activități, precum jocurile video. „Bărbați cand trebuie… Copii in restul timpului…”, a scris în descrierea fotografiei.

Dani otil si carcelSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Internauții au fost extrem de încântați și au încins butonul de like, iar pentru că pentru prima văd deja trăsăturile bebelușului, sunt de părere că acesta seamănă cu mama lui, având părul blond ca ea. Pe de altă parte, alți internauți au început să-l critice pe Dani că nu-și ține copilul cum trebuie.

„E prea mic sa fie tinut asa”, „Vai, nu-i prea micuț să-l ții așa? Micuțul. El are osișoarele fragede. Nu știu cât de bine e să-l ții așa”, sunt doar câteva dintre zecile de comentarii ale internauților.

De departe cel mai amuzant comentariu este al lui Oase: „@Daniotil se vede clar ca nu este ok . Maneta nu este aprinsa ..posibil nici ps-ul nu era aprins…
22h

Dani Oțil i-a scris o scrisoare emoționantă fiului său, la scurt timp după ce a venit pe lume în care îi promite ca va face tot ce-i va sta în putință pentru a-i oferi un viitor mai bun și că-i va fi alături în fiecare moment din viața lui.

Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel”,
Nu ma apuc acu sa iti scriu mult, pt ca am mai scris acu 10 ani o scrisoare si 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă…🙄
Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă si nu vreau sa te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pt asta.
Iti las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani sa dai scroll juma de ora pana ajungi la postare si sa înțelegi starea noastră, cat de mult te-am dorit, dar si panica ce ne-a cuprins…
Dar, daca părinții mei, care au muls si vaca, au terminat si facultate s-au descurcat cu mine… Eu zic ca reușim ceva.
As vrea sa fiu cu tine macar la fel de bun cum au fost ei cu mine.
Tu ești fragil acum, dar promit sa te fac puternic si rezistent… Pt ca in scurt timp eu voi fi cel fragil(vârsta mea nu e de ședințe cu părinții ci cu bunicii).
Nu voi încerca sa te transform in rezultatul sumei frustrarilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Otil mai bun. Tu vei fi tu.
Bine… Cu doua medalii la Olimpiada din 2040…dar tu 🤗
Am sters următoarele 3 idei, pt ca orice scriu acum cu un nod in gât si cu o bere in nas… Suna a versuri de manele. Jur.

Hai ca închei. Dar daca fumezi in liceu, vii acasă cu o urâtă belciugata sau nu iei bacul cu medie mare, sa stii ca deja am poze cu tine dezbrăcat si cu urme de caca 😎

P.S. Cand o sa afli de Spider-Man, Super Man, Bat Man… Sa stii ca Mama ta e super-eroul meu preferat”, a scris Dani.