Întrebați care e ținta lor profesională, unde e apogeul la care se văd, cei doi au spus că visează să devină consultanți și au șanse ca asta să se întâmple, dată fiind experiența lor vastă în televiziune. În plus, au luat-o chiar de jos, la începuturi fiind folosiți doar ca băieții care mergeau tot timpul să cumpere țigări celor importanți. Asta, până când un șef i-a băgat în emisiune, iar ei s-au descurcat mai bine decât cel pe care-l înlocuiau.

Dar a durat ani până ca așa ceva să se întâmple și oricum cei doi își făcuseră ucenicia în radio.

Succesul nu s-a lăsat așteptat și, la un moment dat, celor doi li s-a făcut o ofertă salarială de nerefuzat. ”În 3 luni puteam sa-mi iau și mașină și casă” doar cu banii din salariu, a povestit Dani Oțil. Însă dublarea salariului venea și cu un volum de muncă mult mai mare, iar cei doi deja munceau non-stop, inclusiv în weekend. Acceptarea jobului însemna că nu mai aveau practic nu doar timp liber, ci nici când să doarmă.

Prin urmare, deși o astfel de ofertă salarială părea un vis împlinit, jobul nu a fost acceptat. ”A fost prima lecție (…) Nu e algebră pură. La un moment dat clachezi (…) pentru că ajungi la spital”, a explicat Dani Oțil.

Se cunosc de la grădiniță

Cei doi au vorbit și despre relația dintre ei, în condițiile în care se cunosc de la grădiniță, adică de la doi ani și jumătate. ”El este un parazit, dar mă ajută, nu mă încurcă”, a spus, mai în glumă, mai în serios, Răzvan Simion.

Cei doi au fost mereu împreună. Nu doar că munceau împreună, dar petreceau și vacanțele la fel. Practic, li se confundau inclusiv viețile, au recunoscut cei doi, explicând că ajunseseră într-un punct în care unul începea să povestească ceva, iar celălalt continua. Din acel moment, au decis să-și facă măcar vacanțele separat.

Vezi și Dani Oțil și Mihaela Rădulescu s-au reîntâlnit pe micul ecran, la 4 ani de la despărțire. Ce a vrut să știe Dani despre fosta lui iubită

Citește și: