Îndrăgitul prezentator de la Neatza cu Răzvan și Dani este un tătic perfect și dedicat. Acesta vrea să trăiască pe deplin experiența de tată și o ajută pe Gabriela cu tot ce este nevoie. El nu se dă înapoi nici de la schimbatul scutecelor de care fug toți tăticii. Mai mult, vedeta TV a găsit un mod inedit cu care reușește să schimbe scutecul băiețelului fără să fie afectat de mirosul neplăcut. Totul a fost făcut public de proaspăta mămică, care amuzată l-a filmat pe Dani și a pus filmarea pe Instagram.

Imaginile au iscat hohote de râs în rândul internauților, și asta pentru că Dani își schimbă băiețelul purtând mască pentru scufundări care îi acoperă gura, nasul și ochii. Ingeniozitatea prezentatorului le-a plăcut fanilor și probabil mulți tătici îi vor urma exemplu.

dani si tiagoSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Gabriela Prisăcariu a adus pe lume pe 11 septembrie, primul copil al ei și al lui Dani, un băiețel pe nume Luca Tiago Oțil.

Dani Oțil i-a scris o scrisoare emoționantă fiului său, la scurt timp după ce a venit pe lume în care îi promite ca va face tot ce-i va sta în putință pentru a-i oferi un viitor mai bun și că-i va fi alături în fiecare moment din viața lui.

„Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel”,

Nu ma apuc acu sa iti scriu mult, pt ca am mai scris acu 10 ani o scrisoare si 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă…🙄

Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă si nu vreau sa te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pt asta.

Iti las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani sa dai scroll juma de ora pana ajungi la postare si sa înțelegi starea noastră, cat de mult te-am dorit, dar si panica ce ne-a cuprins…

Dar, daca părinții mei, care au muls si vaca, au terminat si facultate s-au descurcat cu mine… Eu zic ca reușim ceva.

As vrea sa fiu cu tine macar la fel de bun cum au fost ei cu mine.

Tu ești fragil acum, dar promit sa te fac puternic si rezistent… Pt ca in scurt timp eu voi fi cel fragil(vârsta mea nu e de ședințe cu părinții ci cu bunicii).

Nu voi încerca sa te transform in rezultatul sumei frustrarilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Otil mai bun. Tu vei fi tu.

Bine… Cu doua medalii la Olimpiada din 2040…dar tu 🤗

Am sters următoarele 3 idei, pt ca orice scriu acum cu un nod in gât si cu o bere in nas… Suna a versuri de manele. Jur.

Hai ca închei. Dar daca fumezi in liceu, vii acasă cu o urâtă belciugata sau nu iei bacul cu medie mare, sa stii ca deja am poze cu tine dezbrăcat si cu urme de caca 😎

P.S. Cand o sa afli de Spider-Man, Super Man, Bat Man… Sa stii ca Mama ta e super-eroul meu preferat”, a scris Dani.