Fosta iubită a lui Răzvan Simion a venit să-și promoveze noua piesă „Extrapolăm” și a dezvăluit că urmează să lanseze în primăvară un nou album, iar toate piesele sunt inspirate din viața ei personală.

„Toate piesele pe care le lansez sunt scrise despre mine și au legătură cu mine, au legătură cu viața mea presonală. Sunt ca o carte și dacă le ascultați cap coadă o să puteți să mă descoperiți mult mai bine”, a spus artista.

Fosta concurentă de la Asia Express și-a surprins fanii însă cu un nou anunț. Ea a declarat, în premieră la Neatza, că unul dintre cele mai mari visuri ale sale este pe cale să se împlinească. Lidia Buble se lansează în afaceri și a declarat că-și va lansa propriul parfum, în curând.

„Mai pregătesc ceva frumos pentru oamenii mei. Pe lângă pasiunea de a cânta, eu mai am o mare pasiune pentru ceea ce înseamnă parfum. Așa că, eu voi lansa parfumul la care am visat de o viață.”, a mărturisit emoționată Lidia Buble la Antena 1.

Dani Oțil a vrut să afle motivul pentru care s-a despărțit de Harlys Becerra

lidiaa neatzaaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Însă, ulterior artista a avut parte de câteva momente stânjenitoare. Dani Oțil nu s-a putut abține și a profitat de rpezența ei în platou și i-a pus câteva întrebări personale artistei, iar acesta a făcut o glumă la adresa artistei pe care mulți au considerat-o jignitoare.

Dani a glumit pe seama Lidiei Buble, atunci când a aflat că artista se pregătește să scoată pe piață un parfum excentric și a făcut glume pe seama nasului artistei. Lidia nu a părut deloc deranjată de gluma lui Dani, având în vedere că cei doi se cunosc de mulți ani, fiind apropiați de pe vremea când Lidia Buble și Răzvan Simion formau un cuplu.

„Dani – Ai fost la noi în cabină, să te schimbi?

Lidia – Da, o să mai fiu câteva săptămâni!

Dani – Ei, lasă, că ai mai fost. Voiam să spun că, la câta nasul ai, normal că scoți parfum. Doar nu scoteai cercei.

Lidia – Lasă, cu nasul ăsta miros eu hiturile.

Dani: Te-ai pupat cu ăla la Asia Express? (n.r Lidia s-a sărutat cu un tânăr din Israel, în timpul unei probe din competiție).

Lidia: Da, două ore. Si la TV s-au dat doar 2 minute.

Dani: Cum îl chema?

Lidia: Nu știu!

Dan: Eh, vezi? Și spuneți că noi bărbații suntem nu știu cum”, a fost dialogul dintre cei doi, în care Lidia l-a întrebat pe Dani dacă e cumva nedormit din cauza copilului.

Dani nu s-a oprit aici și a continuat cu întrebările incomode. El a întrebat-o pe Lidia Buble de ce s-a despărțit de actorul cubanez Harlys Becerra, confirmând astfel despărțirea dintre ei. Însă, Lidia a refuzat să răspundă și a preferat să nu dea detalii despre viața ei privată.

Deși Răzvan Simion se afla și el în platou, Lidia și el nu au avut nicio interacțiune. Recent, s-a zvonit că Lidia Buble ar fi pus ochii pe Cuza de la Noaptea Târziu.