Îndrăgitul prezentator vorbește aproape în fiecare emisiune despre fiul ei, iar astăzi a povestit în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani că Luca nu prea îl lasă să doarmă. Pus pe glume, Dani Oțil a recunoscut că lucrurile nu sunt deloc ușoare acasă, cu un copil mic, mai ales atunci când ajunge obosit, are nevoie de odihnă și bebelușul lui parcă vrea să îl țină treaz cu orice preț. Așa că el a dezvăluit locul unde doarme de când a devenit tătic.

Dani Oțil a explicat că și-a mutat patul, fiind în stare să facă orice e posibil pentru câteva ore de liniște și odihnă. Prezentatorul TV nu s-a mutat într-o altă cameră, ci direct în… garaj, după cum a dezvăluit chiar el, potrivit Antena Stars.

”Eu mi-am făcut patul în garaj, nu știu dacă diseară mai poposesc. Nu uitați, îmi caut amantă bătrână în Corbeanca, nu vreau decât să fie liniște la ea. Orice glumă făcută la TV are un sâmbure de adevăr. Da, ce vă uitați așa?! Caut amantă”, a spus Dani Oțil, făcându-i pe colegii lui să râdă în hohote.

Gabriela Prisăcariu le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare numele ales pentru bebelușul lor, iar acesta este o surpriză totală: Luca Tiago Oțil.

Dani Oțil i-a scris o scrisoare emoționantă fiului său, la scurt timp după ce a venit pe lume în care îi promite ca va face tot ce-i va sta în putință pentru a-i oferi un viitor mai bun și că-i va fi alături în fiecare moment din viața lui.

Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel”,
Nu ma apuc acu sa iti scriu mult, pt ca am mai scris acu 10 ani o scrisoare si 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă…🙄
Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă si nu vreau sa te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pt asta.
Iti las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani sa dai scroll juma de ora pana ajungi la postare si sa înțelegi starea noastră, cat de mult te-am dorit, dar si panica ce ne-a cuprins…
Dar, daca părinții mei, care au muls si vaca, au terminat si facultate s-au descurcat cu mine… Eu zic ca reușim ceva.
As vrea sa fiu cu tine macar la fel de bun cum au fost ei cu mine.
Tu ești fragil acum, dar promit sa te fac puternic si rezistent… Pt ca in scurt timp eu voi fi cel fragil(vârsta mea nu e de ședințe cu părinții ci cu bunicii).
Nu voi încerca sa te transform in rezultatul sumei frustrarilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Otil mai bun. Tu vei fi tu.
Bine… Cu doua medalii la Olimpiada din 2040…dar tu 🤗
Am sters următoarele 3 idei, pt ca orice scriu acum cu un nod in gât si cu o bere in nas… Suna a versuri de manele. Jur.

Hai ca închei. Dar daca fumezi in liceu, vii acasă cu o urâtă belciugata sau nu iei bacul cu medie mare, sa stii ca deja am poze cu tine dezbrăcat si cu urme de caca 😎

P.S. Cand o sa afli de Spider-Man, Super Man, Bat Man… Sa stii ca Mama ta e super-eroul meu preferat”, a scris Dani.